Ras Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 Dok je izveštaj sa Laibah koncerta u NS još aktuelan, evo intervijua od pre nekoliko dana: Laibach: Budućnost nam ne donosi ništa osim sutrašnje prošlosti - Rockomotiva Quote Kakve reakcije je izazvao vaš projekat „Alamut“, s obzirom na specifičan trenutak i dešavanja u Izraelu i Gazi? Laibach: Zabranili su nam već dva koncerta u Nemačkoj naredne godine, a uz to su od nas tražili razumevanje i oproštaj. 1 1
ragasto Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Spotify ide u full Superhik mode: And now, to make matters far worse, starting in 2024 Spotify will stop paying anything at all for roughly two-thirds of tracks on the platform. That is any track receiving fewer than 1,000 streams over the period of a year. Tracks falling under this arbitrary minimum will continue to accrue royalties – but those royalties will now be redirected upwards, often to bigger artists, rather than to their own rights holders. 1
I*m with the pilots Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 On 30. 11. 2023. at 14:25, Ras said: Dok je izveštaj sa Laibah koncerta u NS još aktuelan, evo intervijua od pre nekoliko dana: Laibach: Budućnost nam ne donosi ništa osim sutrašnje prošlosti - Rockomotiva Alamut koncert u Frankfurtu je bio baš kada je Žižek na Sajmu imao svoj govor. Iduće godine će svirati Opus Dei takođe ovde, zanima me gde im je otkazan koncert, ali to su izostavili.
beyoncé Posted January 5 Posted January 5 koliko me potresla vest o njenoj bolesti, toliko me sada raduje što je dobro. tako da moja novogodišnja želja ide shani. želim joj dug i lep život. https://www.mothermag.com/shana-cleveland/ slike su 2
Malkmus Posted January 17 Posted January 17 Condé Nast is merging Pitchfork, the digital music publication it bought in 2015, with men’s magazine GQ — a move that will result in layoffs at Pitchfork, including the exit of editor-in-chief Puja Patel. https://variety.com/2024/digital/news/pitchfork-layoffs-folded-into-gq-conde-nast-1235875585/ Pogledam ja Pitchfork, posluži mi, ali me i nervira, tako da i nemam neko mišljenje osim što mi je bizarno. Ne ide mi njihova publika uz men’s magazine, ma čime se bavio taj GQ, 1
Lancia Posted January 22 Author Posted January 22 @kud u maglu Simoviću @nisam ja i ostali znalci, neznalci, da li ima svoje ime ovakav nacin snimanja videa, gde pokret izlazi iz pracenja muzike?¿ Imao je Kejv na ovaj fazon nesto.
Lancia Posted January 22 Author Posted January 22 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne razumem pitanije Si gledao video¿ Snimljen je tako da povremeno dolazi do nesinhronizacije videa sa zvukom, pevac ne peva dok song ide svojim tokom, ide usporavanje iili ubrzanje snimka...mislio sam dal to ima svoju definiciju u snimanju ili ne?¿
kud u maglu Simoviću Posted January 22 Posted January 22 (edited) ne to je do montaže, delovi su snimljeni slow motion(ili super slow) al to se budži u montaži mahom. msm može i u kameri al nije baš pametno preseravanje da mene pitaš ps snima se više sličica u sekundi pa onda kada se snimak uspori ima taj flow koji se vidi(na moloku) nadrogiraju se pa tripuju Edited January 22 by kud u maglu Simoviću 1
Lancia Posted January 22 Author Posted January 22 3 minutes ago, Sludge Factory said: Asinhronizacija? Tako sam i ja prozvao 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: ne to je do montaže, delovi su snimljeni slow motion(ili super slow) al to se budži u montaži mahom. msm može i u kameri al nije baš pametno preseravanje da mene pitaš ali vidim da se drugacije definise dobro, to sam i pretpostavio da se radi u montazi. zahvaljujem na vasem vremenu 1 1
nisam ja Posted January 22 Posted January 22 (edited) Rošin peva pesmu ubrzanu onoliko puta koliko puta više sličica u sekundi kamera snima. slow motion lip sync se zove. Edited January 22 by nisam ja 2 1
Malkmus Posted January 23 Posted January 23 (edited) On 22.1.2024. at 9:32, Eleniko said: sinoć je bilo 19 godina od jednog od najboljih koncerata ikada u beogradu Ovo me iz ko zna kog razloga navelo da pogledam ima li šta na netu o koncertu The House of Love u Beogradu, na kojem nisam bio jer sam: 1. znao dve ili tri pesme 2. bio suviše mlad. Sećam se platnene reklame za koncert vezane za dva stuba na Slaviji. I našao sam reminiscenciju njihovog menadžera koju je malo konfuzno napisao. Valjda misli na zagrebački Hilton ili ima lažno sećanje. https://www.thehouseoflovearchive.co.uk/gigography/1991-04-20-belgrade/ Neko je sačuvao kartu koja je okačena na sajt kojeg ću dobro da proučim https://jugosvirke.wordpress.com/2020/02/21/the-house-of-love-hala-sportova-22-og-aprila-beograd-1991/ Edited January 23 by Malkmus 1
Eleniko Posted January 23 Posted January 23 bio sam ja na house of love u beogradu, bio sam dovoljno veliki. šta te zanima...
Recommended Posts