MocaVukotic Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 On 22. 3. 2023. at 23:17, Sludge Factory said: Pustili su ga u abbey road studios, vrlo zanimljiva emisija 6
Sludge Factory Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 14 hours ago, MocaVukotic said: Pustili su ga u abbey road studios, vrlo zanimljiva emisija Odgledao sam sad prvih pet minuta samo i vec mogu da kazem da je ovo jedna od najlepsih stvari ikada!
MocaVukotic Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Da, uzivanje, cak i za laike. Pogotovo mi se svidelo sto su zidovi od cigle, samo obojeni u belo pa se ne vidi na svim onim fotkama iz 60ih. I echo chamber, izgleda ko poplavljen podrum
Sludge Factory Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Da, ne razumem se ama ic u recording i ceo proces, ali kapiram da su ovo stvari bliske religioznim iskustvima Interesantno je sto je sve nekako krpljeno, nenamesnki, improvizovano skor, a onda ispadne legendarno. Najlepse. Jel gledao neko dokumentarac o Abbey Road studiju koji je pravila Makartnijeva cerka?
Ras Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Napravite The Smiths, The Cure, Bauhaus, Depeche Mode, itd pesmicu uz tutorijale od po minut! The Sisters of Mercy:
jms_uk Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 U Camden Market-u izlozba "Acid Jazz & Other Illicit Grooves" https://www.illicitgrooves.co.uk/about Gomila fotografija, postera, ploca i dr. koje obelezavaju ~35 godina. U odvojen deu ide snimak razgovora sa raznim akterima tog vremena (oko sat vremena). 2
Indy Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 Malčice je hagiografija, ali ko može da ne voli Tinu 2
Indy Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Štuca Kouplend se overdozirao na Duolingu, kao i ja, ali njegov šarm je nedostižan... 1
Moonwalker Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 (edited) Odgledah YT sa zacudjujuce malo reklama. A za danas ostavih Mirkovicev “Sretno dijete”. Bila sam na premijeri u Beogradu, secam se Koje, Sonje Savic. Spoiler Edited May 16, 2023 by Moonwalker 1 1
I*m with the pilots Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 https://www.discogs.com/digs/music/best-ambient-albums-for-concentration/ Najbolji albumi za koncentraciju. Dva-tri nisam slušala do sad, eto "zadatka" 1 1
Recommended Posts