Jump to content
IGNORED

THE WIRE (2002)

3opge

Recommended Posts

Posted

odgledao prve tri sezone :blush:

meni je treća više od "hm, pa dobro". verovatno zato što je najsvežija.

nastavljam...

apropo prebacivanja na hd, ima dosta propusta što se tiče (ne)oštrine u pojedinim scenama što je verovatno zbog prelazka na veći medij.

na 720x576 se nije primećivalo, a ovde bode oči. nije mi jasno zašto su to radili. 

• 1 month later...
Posted (edited)

nas covjek 100%  :ziga:

Edited by morgana
  • 3 weeks later...
Posted

Dugo je bila moja ubedljivo omiljena serija

Posted

Ako kaze Breaking Bad, reportovacu ga istog sekunda.

Posted (edited)

Hahahaha... Pazi, dugo mi je bila neprevazidjena serija, posle je doslo nesto sasvim neocekivano. Hannibal, iako me pre toga takav tip serije nikad nije zanimao. Breaking Bad mi je prehajpovana, dobra je al me mrzelo da je gledam, evo cak i danas sam pod utiskom da je problem u meni sto mi se ne svidja koliko i drugima, a znam neke koji  se kunu u nju, sve se razmisljam da joj dam drugu sansu al ne da mi se.

Edited by Staklena Brada
Posted

Hahahaha... Pazi, dugo mi je bila neprevazidjena serija, posle je doslo nesto sasvim neocekivano. Hannibal, iako me pre toga takav tip serije nikad nije zanimao. Breaking Bad mi je prehajpovana, dobra je al me mrzelo da je gledam, evo cak i danas sam pod utiskom da je problem u meni sto mi se ne svidja koliko i drugima, a znam neke koji  se kunu u nju, sve se razmisljam da joj dam drugu sansu al ne da mi se.

nije problem u tebi, ima nas, brate.

Posted

...

apropo prebacivanja na hd, ima dosta propusta što se tiče (ne)oštrine u pojedinim scenama što je verovatno zbog prelazka na veći medij.

na 720x576 se nije primećivalo, a ovde bode oči. nije mi jasno zašto su to radili. 

ja primetio da su mi pojedini kadrovi u prvoj epizodi loše kropovani.

ume da smara kad idu dijalozi, kamera ide sa face na facu a ona iskropovana loše.

Posted

Ok je, ima nas. Breaking Bad je smor. Ne znam sta je Hannibal, al oprastam ti ovu jeres jer ne volis Breaking Bad. Sve je ok. Nasi smo. 

Posted

nije problem u tebi, ima nas, brate.

+1

Posted

Breaking bad je za topik grešna zadovoljstva nije za ove ozbiljne teme.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

hahaha hvala za link!

Edited by Staklena Brada
  • 3 weeks later...