Jump to content

THE WIRE (2002)

Featured Replies

Pu, jebem ti....

..ubise Propozisn Dzoa

poremetih ritam spavanja zahvaljujuci seriji.usla u drugu sezonu.

Ja privodim kraju poslednju sezonu, takodje sa poremecenim ritmom spavanja. Ovim zelim reci da se nista ne menja. Sto je super.

imal valjanog torenta za 4. i 5.?edit:najjache je to shto sam sve glumce "upoznao"u toj seriji, pa mi je fun sad kad ih vidim negde drugde.meknaltija nedavno u nekom filmu de je sandra bulok na nekom rehab programu, a on njen boyf, diandjelo nau plejin na tvnova, glumi nekog kuvara u romentik komedijici, barela vido neki dan u ljudima machkama pola verhovena...e da, nikako da izrazim lichni hajlajt serije.kad onaj goon brader muzona treba da nadje omara u gay klubu, a rawls se simpatichno smeshka u pozadini za shankom kakav penal :Dps opet za baka:pa kozmetichar je starija kuka, ima razvijeniji osecaj za filing ;)ne mosh te koledz to nauchit. i josh komjuniti. :P

Edited by nisam ja

Nocas odgledo Series Finale, od 90 minuta. Svrsavo u mlazovima i mlaznjacima. Svaka cast. Kad dodjem sebi, nesto analiticnije cu pokusati napisati.

imal valjanog torenta za 4. i 5.?edit:najjache je to shto sam sve glumce "upoznao"u toj seriji, pa mi je fun sad kad ih vidim negde drugde.meknaltija nedavno u nekom filmu de je sandra bulok na nekom rehab programu, a on njen boyf, diandjelo nau plejin na tvnova, glumi nekog kuvara u romentik komedijici, barela vido neki dan u ljudima machkama pola verhovena...e da, nikako da izrazim lichni hajlajt serije.kad onaj goon brader muzona treba da nadje omara u gay klubu, a rawls se simpatichno smeshka u pozadini za shankom kakav penal :Dps opet za baka:pa kozmetichar je starija kuka, ima razvijeniji osecaj za filing ;)ne mosh te koledz to nauchit. i josh komjuniti. :P
d'angelo je igrao u trees lounge ako se ne varam [mozda je to bilo na tv nova?]. a clay 'shiiiiiiit' davies u 25th hour [i tu isto u jednom trenutku kaze shiiiiiiiiiiiit] a i u 'choke'. stringer bell u novom guy ritchie-jevom. bunk i chris partlow u onoj glupavoj seriji numb3rs[ne znam da li su se samo u po jednoj epizodi pojavili]. cedric, naravno u lost i fringe. i gomila njih koji su bili u homicide. a ziggy u generation kill, koju nedavno zavrsih i apsolutno preporuchujem. iako nije tematika koju narochito volim, odlicna mini-serija. jel neko gledao the corner? po simonovoj knjizi, ako se ne varam. isto o ulicama baltimore-a.

Poceo da gledam seriju, konacno. Odgledao prve dve epizode. Ove ima dobra osnova da se opasno zakuva. Kazite mi da se opasno zakuva! :DBTW, ove dve epizode koje sam gledao su bile u 4:3 odnosu. Je l' i vi gledate tako, odn. da li serija ima da se nadje samo u toj varijanti ili ima i varijanta 16:9?

• Author
Poceo da gledam seriju, konacno. Odgledao prve dve epizode. Ove ima dobra osnova da se opasno zakuva. Kazite mi da se opasno zakuva! :DBTW, ove dve epizode koje sam gledao su bile u 4:3 odnosu. Je l' i vi gledate tako, odn. da li serija ima da se nadje samo u toj varijanti ili ima i varijanta 16:9?
Sladzo, konacno si odlucio da svoje vreme posvetis pravoj stvari i nemoj odmah da se zaljubis u Omara

Omara nema u prve dve epizode koje sam ja odgledao do sad. Nego, ne rece mi za "zakuvavanje" i za sliku?

Edited by Sludge Factory

• Author
Omara nema u prve dve epizode koje sam ja odgledao do sad. Nego, ne rece mi za "zakuvavanje" i za sliku?
ja ne kraduckam filmove i serije pa ne znam gde mozes da nadjes.sto se zakuvavanja tice stalno se pomalo krchka posle dodje i zaprska sa suvim rebarcima
ja ne kraduckam filmove i serije pa ne znam gde mozes da nadjes.sto se zakuvavanja tice stalno se pomalo krchka posle dodje i zaprska sa suvim rebarcima
Dobro, kazi mi onda kakva je slika na originalnim/kupljenim/ne kradenim DVDjevima? 4:3 ili 16:9?Uh, je l' ima i malo aleve paprike? :D
  • Author
Dobro, kazi mi onda kakva je slika na originalnim/kupljenim/ne kradenim DVDjevima? 4:3 ili 16:9?Uh, je l' ima i malo aleve paprike? :D
4:3 naravno

Hvala lepo.Jbg, bolje bi izgledala serija da je 16:9. Steta.E da, moram da kazem da mi se gluma u seriji bas ne dopada. Bar u ove prve dve epizode, mozda cu se navici kako vreme odmice. Nije losa, ali u Homicide je bila bolja.

Edited by Sludge Factory

• Author
Hvala lepo.Jbg, bolje bi izgledala serija da je 16:9.
da, jebiga i da ima jos 3 sezone