Jump to content
IGNORED

THE WIRE (2002)

3opge

Recommended Posts

• 5 weeks later...
Posted

koji je balvan onaj Herc, brate čovečea ona vaša Snoop-persona mi je išla na kiki od samog početkainače negde u s04e07 ili e08 joj je Chris rekao "hey girl" :isuse: (prevod: da nisam čula od vas ranije tek bih tada shvatila)

Posted
Spiros, Greek, Marlo, Chris i McNulty su mi najomiljeniji likovi...
sve sve, ali Marlo :yucky:baš onako jezivo zloinače i dalje tvrdim da je treća sezona najlošija, no da vidimo još petu
Posted

Meni treca najbolja nakon druge, cist gangsteraj™. Cetvrta me malo i smorila iako su se ovde svi kleli u nju.

Posted

Meni sve carske, samo peta malo ispod. Na svako gledanje mi neka druga ispadne najdraza :wub:

Posted

e to mož biti :)mislim, nije da je loša, ali nekako mi je najusporenija i najmanje sam bila napeta "aaa šta li će sada biti"a kraj nisam očekivala ama uopšteniti da će

koknuti Stringera

a ni da će

ga Avon prodati

Posted

ne znam da li je mozda neko postavio, ali evo jedan link sa kompletnom serijom:http://watchseries.lt/serie/the_wireima jos gomila drugih serija.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Nakon drugog gledanja treća sezona mi je najbolja. Druga i dalje, na žalost, najmanje dobra, baš kao i prvog puta.Otprilike, nakon prvog gledanja:ČetvrtaPrvaTrećaPetaDrugaNakon drugog gledanjaTrećaPetaPrvaČetvrtaDrugaMada, realno, serija zakiva i ta druga sezona je bolja od bilo čega drugog na televizorima.Omiljeni momenti iz trećeg serijala:1. Naravno, Who's your dawg?

2.A great moment of civic compromise.
3. Fecal gravityI naravno, završna scena uz prigodnu pratnju Solomon Burkea. Toliko dobro je sve u toj sezoni urađeno, sve je došlo na svoje mesto na kraju, do najsitnijeg detalja. Remek delo! Edited by pacey defender
Posted

meni skoro suprotno. druga najbolja treca jako dobra ali je vuce dosta to sto je zapravo ono sto su svi ocekivali da bude druga a peta oba puta ubedljivo najlosija. jednostavno novinari nisu kliknuli.