Jump to content
IGNORED

THE WIRE (2002)

3opge

Recommended Posts

Posted

oce luba da te pita kada si postao intelektualac.

• 2 weeks later...
Posted

nego veceras sam iscitao ceo topik i raspravu sa pocetka istog o odnosu sopranos vs. wire (u kojoj se uglavnom slazem sa pokojnim ajantom :( ). dosta sam mislio i zakljucio sam:the sopranos - frojd/the wire - marks. da je drugacije ne bi valjalo.

Posted

ne seri da si povezo soprane sa psihoanalizom a vajer sa socijalom?u je!

Posted
ne seri da si povezo soprane sa psihoanalizom a vajer sa socijalom?u je!
dugo sam mislio cool.gif a to sto je marksa izdrzavo engels ne znaci da je bio bednik. bednice!
Posted

nemoj i na ovom topiku, molim te. eno ti Drive (2011), uzi ga, meni ne treba

Posted
The Game Never Ends: David Simon on Wearying ‘Wire’ Love and the Surprising Usefulness of Twitter
"The number of people blogging television online — it’s ridiculous. They don’t know what we’re building. And by the way, that’s true for the people who say we’re great. They don’t know. It doesn’t matter whether they love it or they hate it. It doesn’t mean anything until there’s a beginning, middle and an end. If you want television to be a serious storytelling medium, you’re up against a lot of human dynamic that is arrayed against you. Not the least of which are people who arrived to “The Wire” late, planted their feet, and want to explain to everybody why it’s so cool. Glad to hear it. But you weren’t paying attention. You got led there at the end and generally speaking, you’re asserting for the wrong things."
Ovdje je zvucao kao prick, ali je kasnije pojasnio sta je mislio
Posted
nemoj i na ovom topiku, molim te. eno ti Drive (2011), uzi ga, meni ne treba
mene uzasno vredja ovo odredjivanje gde, kako i kada mogu da pisem. ovo se sada ne zezam. uzasno mi je neprijatno a to sto radis drzim nepristojnim. kapiram da je anti-intelektualizam zabavan na mahove ali ovo je sada vec srednjoskolsko siledzijstvo.ne brini necu da ti pisem po topicu.
Posted
mene uzasno vredja ovo odredjivanje gde, kako i kada mogu da pisem. ovo se sada ne zezam. uzasno mi je neprijatno a to sto radis drzim nepristojnim. kapiram da je anti-intelektualizam zabavan na mahove ali ovo je sada vec srednjoskolsko siledzijstvo.ne brini necu da ti pisem po topicu.
pa cuj, kao prvo, ovo nije moj topik. niti je ovo moje bilo naredba, a cak ni 100% ozbiljno. pisi gde hoces, koliko hoces, a i sta hoces. samo nemoj da kukas odmah zato sto je nekom malo dosadilo tvoje suhoparno teoretisanje na svakom jebenom topiku.tvoj siledzija
Posted
pa cuj, kao prvo, ovo nije moj topik. niti je ovo moje bilo naredba, a cak ni 100% ozbiljno. pisi gde hoces, koliko hoces, a i sta hoces. samo nemoj da kukas odmah zato sto je nekom malo dosadilo tvoje suhoparno teoretisanje na svakom jebenom topiku.tvoj siledzija
dragi siledzijo,sve kul. malo mi je pun kufer duhovitosti & uanlajnera danas. primi izvinjenje. pisacu o the wire na topiku o drjavu (2011).
Posted (edited)

Ko se tuca, taj se voli.duhoviti uanlajner mode off.

Edited by Buck Naked
Posted
Ko se tuca, taj se voli.
extra fora!!!