kim_philby Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 oce luba da te pita kada si postao intelektualac.
Lrd Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 pricajuca voluharica slavuj zizek o vajeruŠta je, bre, ovo? Šta priča ovaj? Slušao sam 45 minuta i odustao. Neka me neko prosvetli, molim vas.
kim_philby Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 nego veceras sam iscitao ceo topik i raspravu sa pocetka istog o odnosu sopranos vs. wire (u kojoj se uglavnom slazem sa pokojnim ajantom :( ). dosta sam mislio i zakljucio sam:the sopranos - frojd/the wire - marks. da je drugacije ne bi valjalo.
ToniAdams Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 ne seri da si povezo soprane sa psihoanalizom a vajer sa socijalom?u je!
kim_philby Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 ne seri da si povezo soprane sa psihoanalizom a vajer sa socijalom?u je!dugo sam mislio a to sto je marksa izdrzavo engels ne znaci da je bio bednik. bednice!
assück Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 nemoj i na ovom topiku, molim te. eno ti Drive (2011), uzi ga, meni ne treba
notenoughreasonsforclaire Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 pricajuca voluharica slavuj zizek o vajeru Mali o Žižeku
gervasius twinkleminkleson Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 The Game Never Ends: David Simon on Wearying ‘Wire’ Love and the Surprising Usefulness of Twitter"The number of people blogging television online — it’s ridiculous. They don’t know what we’re building. And by the way, that’s true for the people who say we’re great. They don’t know. It doesn’t matter whether they love it or they hate it. It doesn’t mean anything until there’s a beginning, middle and an end. If you want television to be a serious storytelling medium, you’re up against a lot of human dynamic that is arrayed against you. Not the least of which are people who arrived to “The Wire” late, planted their feet, and want to explain to everybody why it’s so cool. Glad to hear it. But you weren’t paying attention. You got led there at the end and generally speaking, you’re asserting for the wrong things."Ovdje je zvucao kao prick, ali je kasnije pojasnio sta je mislio
kim_philby Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 nemoj i na ovom topiku, molim te. eno ti Drive (2011), uzi ga, meni ne trebamene uzasno vredja ovo odredjivanje gde, kako i kada mogu da pisem. ovo se sada ne zezam. uzasno mi je neprijatno a to sto radis drzim nepristojnim. kapiram da je anti-intelektualizam zabavan na mahove ali ovo je sada vec srednjoskolsko siledzijstvo.ne brini necu da ti pisem po topicu.
assück Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 mene uzasno vredja ovo odredjivanje gde, kako i kada mogu da pisem. ovo se sada ne zezam. uzasno mi je neprijatno a to sto radis drzim nepristojnim. kapiram da je anti-intelektualizam zabavan na mahove ali ovo je sada vec srednjoskolsko siledzijstvo.ne brini necu da ti pisem po topicu.pa cuj, kao prvo, ovo nije moj topik. niti je ovo moje bilo naredba, a cak ni 100% ozbiljno. pisi gde hoces, koliko hoces, a i sta hoces. samo nemoj da kukas odmah zato sto je nekom malo dosadilo tvoje suhoparno teoretisanje na svakom jebenom topiku.tvoj siledzija
kim_philby Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 pa cuj, kao prvo, ovo nije moj topik. niti je ovo moje bilo naredba, a cak ni 100% ozbiljno. pisi gde hoces, koliko hoces, a i sta hoces. samo nemoj da kukas odmah zato sto je nekom malo dosadilo tvoje suhoparno teoretisanje na svakom jebenom topiku.tvoj siledzijadragi siledzijo,sve kul. malo mi je pun kufer duhovitosti & uanlajnera danas. primi izvinjenje. pisacu o the wire na topiku o drjavu (2011).
Buck Naked Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 (edited) Ko se tuca, taj se voli.duhoviti uanlajner mode off. Edited April 10, 2012 by Buck Naked
Recommended Posts