Jump to content

THE WIRE (2002)

Featured Replies

• 2 weeks later...
the-wire-monopoly-23465-1322679014-4.jpg
:Hail: To je jedini monopol koji bih igrao!
http://www.youtube.com/watch?v=Di5vYww-KugJebote, koji je Norman car. Prije svega, kako je cetvrta sezona vrh, ali i koji je Norman car. Jedan od potcjenjenijih likova.I'm a devious motherfucker, once I get going :Hail:
  • 4 weeks later...

Onaj skot Scott mi najgore ide na živce.. a jučerašnja epizoda, dobra... Good night hoppers! Good night hustlers...!

Onaj skot Scott mi najgore ide na živce.. a jučerašnja epizoda, dobra... Good night hoppers! Good night hustlers...!
Pored svih ubica, dilera, korumpiranih politicara... on mi je najodvratniji lik. Nego, checkthisouthttp://www.youtube.com/watch?v=BRNm21GWEJYMozete li da zamislite Lt. Danielsa kao Bubblesa, ili Claya Davisa kao Lestera :lol:
Pored svih ubica, dilera, korumpiranih politicara... on mi je najodvratniji lik.
A Namondova keva? A Kenjard™? Lt. Marimow? Onaj oficir Walker? Meni Templeton ne upada ni u 10 najodvratnijih, mislim.

Dobro, Namondova mama jes odvratna. Ostali nekako nisu bili dovoljno u centru paznje da bi me bash toliko nervirali. Ali jesu odvratni.

Namondova keva je principijelna bar. Marimow prekratko traje. Namond, Kenjard - wub.gifOvaj je preljigav! Plus ovo što ova dva urednička gada rade Gusu, jebote....Zaboravio sam na Muncha, imo čovjek cameo u prošloj..

Još 5 epizoda do kraja na b92...nezgodno je to što na HRT2 idu jednu epizodu unapred oko pola12 pa onda na HRT1 oko pola2u odnosu na ove našestavljaju me u iskušenje, priznajem da me odavno nešto nije privuklo i omađijalo kao The Wirefenomenalni su!!! :)

Ovaj je preljigav! Plus ovo što ova dva urednička gada rade Gusu, jebote....
gus je car. sinocnja faca kad objasnjava urednicima da je scott malo mnogo detaljisao u prici o beskucnicima s obzirom da je s njima proveo samo 1 noc - prajsles.i da, scott mi je najogavniji lik, ili barem 1 od 3 najogavnija

Edited by morgana

vec vidim da cu biti sjeban kad se zavrsi serija... <_<

ma jok, samo ce ti bilo sta novo sto ces poceti da gledas nakon vajera izgledati jeftino i banalno.to je prokletstvo.

pa sigurnoma ja sam posle svake sezone bio malcice skenjan...a tek sta ce biti posle kraja..tako je bilo posle svake serije koje sam odgledao od pocetka do kraja. ali kod wire-a tu ce biti jos gore jer je ovo nesto najbolje ikada napravljeno...

kako si preživeo kada su roknuli

meknaltija

?