December 4, 201113 yr http://www.youtube.com/watch?v=Di5vYww-KugJebote, koji je Norman car. Prije svega, kako je cetvrta sezona vrh, ali i koji je Norman car. Jedan od potcjenjenijih likova.I'm a devious motherfucker, once I get going
December 28, 201113 yr Onaj skot Scott mi najgore ide na živce.. a jučerašnja epizoda, dobra... Good night hoppers! Good night hustlers...!
December 28, 201113 yr Onaj skot Scott mi najgore ide na živce.. a jučerašnja epizoda, dobra... Good night hoppers! Good night hustlers...!Pored svih ubica, dilera, korumpiranih politicara... on mi je najodvratniji lik. Nego, checkthisouthttp://www.youtube.com/watch?v=BRNm21GWEJYMozete li da zamislite Lt. Danielsa kao Bubblesa, ili Claya Davisa kao Lestera
December 28, 201113 yr Pored svih ubica, dilera, korumpiranih politicara... on mi je najodvratniji lik. A Namondova keva? A Kenjard™? Lt. Marimow? Onaj oficir Walker? Meni Templeton ne upada ni u 10 najodvratnijih, mislim.
December 28, 201113 yr Dobro, Namondova mama jes odvratna. Ostali nekako nisu bili dovoljno u centru paznje da bi me bash toliko nervirali. Ali jesu odvratni.
December 28, 201113 yr Namondova keva je principijelna bar. Marimow prekratko traje. Namond, Kenjard - Ovaj je preljigav! Plus ovo što ova dva urednička gada rade Gusu, jebote....Zaboravio sam na Muncha, imo čovjek cameo u prošloj..
December 28, 201113 yr Još 5 epizoda do kraja na b92...nezgodno je to što na HRT2 idu jednu epizodu unapred oko pola12 pa onda na HRT1 oko pola2u odnosu na ove našestavljaju me u iskušenje, priznajem da me odavno nešto nije privuklo i omađijalo kao The Wirefenomenalni su!!! :)
December 28, 201113 yr Ovaj je preljigav! Plus ovo što ova dva urednička gada rade Gusu, jebote....gus je car. sinocnja faca kad objasnjava urednicima da je scott malo mnogo detaljisao u prici o beskucnicima s obzirom da je s njima proveo samo 1 noc - prajsles.i da, scott mi je najogavniji lik, ili barem 1 od 3 najogavnija Edited December 28, 201113 yr by morgana
December 28, 201113 yr ma jok, samo ce ti bilo sta novo sto ces poceti da gledas nakon vajera izgledati jeftino i banalno.to je prokletstvo.
December 28, 201113 yr pa sigurnoma ja sam posle svake sezone bio malcice skenjan...a tek sta ce biti posle kraja..tako je bilo posle svake serije koje sam odgledao od pocetka do kraja. ali kod wire-a tu ce biti jos gore jer je ovo nesto najbolje ikada napravljeno...