Jump to content
IGNORED

THE WIRE (2002)

3opge

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
:Hail: To je jedini monopol koji bih igrao!
  • 4 weeks later...
Posted

Onaj skot Scott mi najgore ide na živce.. a jučerašnja epizoda, dobra... Good night hoppers! Good night hustlers...!

Posted
Onaj skot Scott mi najgore ide na živce.. a jučerašnja epizoda, dobra... Good night hoppers! Good night hustlers...!
Pored svih ubica, dilera, korumpiranih politicara... on mi je najodvratniji lik. Nego, checkthisouthttp://www.youtube.com/watch?v=BRNm21GWEJYMozete li da zamislite Lt. Danielsa kao Bubblesa, ili Claya Davisa kao Lestera :lol:
Posted
Pored svih ubica, dilera, korumpiranih politicara... on mi je najodvratniji lik.
A Namondova keva? A Kenjard™? Lt. Marimow? Onaj oficir Walker? Meni Templeton ne upada ni u 10 najodvratnijih, mislim.
Posted

Dobro, Namondova mama jes odvratna. Ostali nekako nisu bili dovoljno u centru paznje da bi me bash toliko nervirali. Ali jesu odvratni.

Posted

Namondova keva je principijelna bar. Marimow prekratko traje. Namond, Kenjard - wub.gifOvaj je preljigav! Plus ovo što ova dva urednička gada rade Gusu, jebote....Zaboravio sam na Muncha, imo čovjek cameo u prošloj..

Posted

Još 5 epizoda do kraja na b92...nezgodno je to što na HRT2 idu jednu epizodu unapred oko pola12 pa onda na HRT1 oko pola2u odnosu na ove našestavljaju me u iskušenje, priznajem da me odavno nešto nije privuklo i omađijalo kao The Wirefenomenalni su!!! :)

Posted (edited)
Ovaj je preljigav! Plus ovo što ova dva urednička gada rade Gusu, jebote....
gus je car. sinocnja faca kad objasnjava urednicima da je scott malo mnogo detaljisao u prici o beskucnicima s obzirom da je s njima proveo samo 1 noc - prajsles.i da, scott mi je najogavniji lik, ili barem 1 od 3 najogavnija Edited by morgana
Posted

vec vidim da cu biti sjeban kad se zavrsi serija... <_<

Posted

ma jok, samo ce ti bilo sta novo sto ces poceti da gledas nakon vajera izgledati jeftino i banalno.to je prokletstvo.

Posted

pa sigurnoma ja sam posle svake sezone bio malcice skenjan...a tek sta ce biti posle kraja..tako je bilo posle svake serije koje sam odgledao od pocetka do kraja. ali kod wire-a tu ce biti jos gore jer je ovo nesto najbolje ikada napravljeno...