*edited by mod Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UzBXAQPbfQ0 Been there. Done that :(
gervasius twinkleminkleson Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Di5vYww-KugJebote, koji je Norman car. Prije svega, kako je cetvrta sezona vrh, ali i koji je Norman car. Jedan od potcjenjenijih likova.I'm a devious motherfucker, once I get going
Roger Sanchez Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Onaj skot Scott mi najgore ide na živce.. a jučerašnja epizoda, dobra... Good night hoppers! Good night hustlers...!
gervasius twinkleminkleson Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Onaj skot Scott mi najgore ide na živce.. a jučerašnja epizoda, dobra... Good night hoppers! Good night hustlers...!Pored svih ubica, dilera, korumpiranih politicara... on mi je najodvratniji lik. Nego, checkthisouthttp://www.youtube.com/watch?v=BRNm21GWEJYMozete li da zamislite Lt. Danielsa kao Bubblesa, ili Claya Davisa kao Lestera
Calavera Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Pored svih ubica, dilera, korumpiranih politicara... on mi je najodvratniji lik. A Namondova keva? A Kenjard™? Lt. Marimow? Onaj oficir Walker? Meni Templeton ne upada ni u 10 najodvratnijih, mislim.
gervasius twinkleminkleson Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Dobro, Namondova mama jes odvratna. Ostali nekako nisu bili dovoljno u centru paznje da bi me bash toliko nervirali. Ali jesu odvratni.
Roger Sanchez Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Namondova keva je principijelna bar. Marimow prekratko traje. Namond, Kenjard - Ovaj je preljigav! Plus ovo što ova dva urednička gada rade Gusu, jebote....Zaboravio sam na Muncha, imo čovjek cameo u prošloj..
loser Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Još 5 epizoda do kraja na b92...nezgodno je to što na HRT2 idu jednu epizodu unapred oko pola12 pa onda na HRT1 oko pola2u odnosu na ove našestavljaju me u iskušenje, priznajem da me odavno nešto nije privuklo i omađijalo kao The Wirefenomenalni su!!! :)
morgana Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 (edited) Ovaj je preljigav! Plus ovo što ova dva urednička gada rade Gusu, jebote....gus je car. sinocnja faca kad objasnjava urednicima da je scott malo mnogo detaljisao u prici o beskucnicima s obzirom da je s njima proveo samo 1 noc - prajsles.i da, scott mi je najogavniji lik, ili barem 1 od 3 najogavnija Edited December 28, 2011 by morgana
189- Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 vec vidim da cu biti sjeban kad se zavrsi serija... <_<
ToniAdams Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ma jok, samo ce ti bilo sta novo sto ces poceti da gledas nakon vajera izgledati jeftino i banalno.to je prokletstvo.
189- Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 pa sigurnoma ja sam posle svake sezone bio malcice skenjan...a tek sta ce biti posle kraja..tako je bilo posle svake serije koje sam odgledao od pocetka do kraja. ali kod wire-a tu ce biti jos gore jer je ovo nesto najbolje ikada napravljeno...
belch Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 kako si preživeo kada su roknuli meknaltija ?
Recommended Posts