Ajant23 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Indy, nazvan po čedu: Lukasa, Spilberga, Kaufmana i Kezdena, shvataš li da: iako je film masovni medij, ipak je umetnost? :unsure:JBŠ FLZFJ :D
Indy Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Shvatam ja Ajante (mislim) šta je film, ne shvatam samo tebe.
Ajant23 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Heh, biće onda da nisi dovoljno mislio ni o filmu osećao film :D
Indy Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Heh, biće onda da nisi dovoljno mislio ni o filmu osećao film :D Aman, čoveče, ne razumem način na koji se izražavaš, način na koji formulišeš rečenice... Nema to nikakve veze sa filmom.Uh, kud se uopšte nakačih.
Ajant23 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Aman, čoveče, ne razumem način na koji se izražavaš, način na koji formulišeš rečenice... Nema to nikakve veze sa filmom.Uh, kud se uopšte nakačih.Da, to bi trebalo da je put ka umetnosti...
Calavera Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 (edited) Je l' spada u grupu kao: Calavera (srao mi u pm-u da sam snob)Ti si to mene pomesao s nekim, nisam dovoljno zaludan da se raspravljam s tobom. ^_^ Ali stvarno, ako ne prestanes da me prozivas po forumu, bicu prinudjen da te stavim na ignore. Edited November 8, 2010 by Calavera
Indy Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ... nisam dovoljno zaludan da se raspravljam s tobom... <_<
Calavera Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Dobro, rasprava s njim je tu negde na granici zaludnosti, ali slanje PM-ova?
rooney Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Da riskiram da ispadnem glup ali toliko sam se zainteresovao za The Wire da moram da pocnem da je gledam. Jedino, postoji jedan problem: imam trecu, cetvrtu, i petu sezonu, znaci, da li pocnem odatle ili cekam (sto ce biti tesko) dok ne dobijem prve dve? Dosta toga sam razumeo iscitajuci ovaj topik.
rooney Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 obavezno redom. nista neces razumeti inace.OK. Hvala. Treba se strpiti nekako!
3opge Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 OK. Hvala. Treba se strpiti nekako!loze te.pocni od II ako imas, ja sam tako poceo. postoji posebna grana filozofije gledanja The WIREa koja se bavi optimalnim redosledom. imas tu negde na topiku, potrazi.
ToniAdams Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 bolje od starta, inace gubis onaj momenat kad zakljucis da grdno gresis u oceni da serija nije nista spec
Recommended Posts