Jump to content
IGNORED

THE WIRE (2002)

3opge

Recommended Posts

Posted
odgledao nekoliko epizoda.zasad su mi gomila stereotipa, suvi prosek u vidu price i rezije i prilicno slaba gluma, narocito sedrikova, jedini utisak.domene, verovatno.
samo da kazem da sam pojo veliko govno sa slagom...posle cetvrte epizode rapidno se popravlja kvaliteta, a do kraja prve sezone i dalje jos kako idu uzlaznom putanjom.al dobro, nije ni 1. a svakako ni poslednji put da ispadnem glup u drustvu, onomad sam tvrdio i da je lost dobra serija :)
Posted
samo da kazem da sam pojo veliko govno sa slagom...posle cetvrte epizode rapidno se popravlja kvaliteta, a do kraja prve sezone i dalje jos kako idu uzlaznom putanjom.al dobro, nije ni 1. a svakako ni poslednji put da ispadnem glup u drustvu, onomad sam tvrdio i da je lost dobra serija :)
trebalo je odmah da se zapitas zasto Lost nije na cuvenoj diskusiji FILM
  • 1 month later...
Posted (edited)

Negde bilo reči o tome da će David Simon da pravi novu seriju, valjda o San Francisku nakon Katrine ili tako o tome i negde nečemu?Edit: Treme is an American television series in development with the HBO network. It was created by David Simon and Eric Overmyer. The project is about musicians in New Orleans and is set in (and named after) Treme, a New Orleans neighborhood that is home to many of the city's musicians. The series is expected to begin airing in 2010.Simon and Overmyer first worked together as writers on the television series Homicide: Life on the Street when the two became friends. They collaborated again on Simon's series The Wire when Overmyer joined the crew as a consulting producer and writer in 2006. Treme was put into development by HBO in 2008 shortly after the conclusion of The Wire. The show was envisioned to focus on the working class Treme neighborhood in the aftermath of Hurricane Katrina and will be smaller in scope than The Wire, which examined an entire city.http://en.wikipedia.org/wiki/Treme_(TV_series)

Edited by Buck Naked
  • 1 month later...
Posted

Ako nekoga zanima, izasli su prevodi za prve 3 epizode III sezone.link

Posted

Super (zbog prijatelja, kojima je sleng, čak i u engleskom titlu, bio neprobojan).

Posted

Odgledah pola prve sezone. Šta da kažem, magarac sam što sam do sada čekao. Već na trećoj epizodi se navukao najstrašnije, sada razmišljam da produžim odmor kako bi seriju gledao neprestano!Nisam baš siguran šta je to toliko dobro i posebno, niti me iskreno zanima. Serija je apsolutni vrh i uživam u svakoj sekundi gledanja!

Posted
samo da kazem da sam pojo veliko govno sa slagom...
Nisi skroz. Sedrik jeste daleko najslabiji glumac, a tu je negde i onaj policajac debeljuca koji je osmislio Hamsterdam pa ga naprasno penzionisali. Sve ostale likove su sjajno pogodili, ova dvojica bas odskacu.
Posted

Ja završio prije par dana. Ako se neko kojim slučajem udostoji pa otkupi ovo umjesto 754 reprize Boljeg života i Seksundgrada, već vidim sebe kako upadam ljudima na gajbu i tjeram ih da gledaju kako bih mogao sa nekim da podjelim oduševljenje.

Posted

Eh pa zato je tu forum.Ali ne, Zorica Tomić je rekla da je u doba kuliranja bilo bolje jer su se ljudi više ljubili.. a sada su svi on the internets..

Posted
Nisi skroz. Sedrik jeste daleko najslabiji glumac, a tu je negde i onaj policajac debeljuca koji je osmislio Hamsterdam pa ga naprasno penzionisali. Sve ostale likove su sjajno pogodili, ova dvojica bas odskacu.
u, ne slazem se nikako. sedrik mi je odlican bas zato sto je dugo, dugo tako krut, a onda, ih.a bani mi je mnogo kul. i secam se da je sajmon pricao da je bas bani, glumac, skoro pa identican kao neki pandur koji ga je inspirisao za njegov lik.u stvari, dopada mi se sto su njih dvojica, u pocetku sve po ps-u, dozivela 360 stepeni.u pripremanju za novi krug gledanja od pocetka, vrtim danima saundtrek. i to je spektakl.
Posted

i meni su cedric i bunny super. jedini koji mi je malo slabiji je herc. zato sto imam osjecaj da uopste ne glumi, da je i u real lifeu tupavi pandur :D

Posted (edited)

I Sedrik i Bunny i Herc su dojajni na svoje načine. Jedino odskakalo je onaj James Bond/Mr.Wolf koji se pojavi na kratko (srećom), crnac-intelektualac, ko da je narasto iz protivprirodnog bluda Tajgera Vudsa i Spajka Lija, gde je Spajk Li bio pasivan, tj. primio golf štapić u prkno. Ne znam šta im bi sa tim, možda neka interna fora, kao, toliko kenjamo da smo mega realistični, aj malo uteramo sami sebi. I nesrećnom Spajku Liju.

Edited by Buck Naked
Posted
u, ne slazem se nikako. sedrik mi je odlican bas zato sto je dugo, dugo tako krut, a onda, ih.
kada razmisljam o glumcima iz te serije, za svakog mogu da se setim bar 3-4 sjajne scene ili replike. Za Sedrika mogu da se setim samo jedne, i to vise zaslugom glumice koja glumila njegovu zenu. Sede za vecerom i raspravljaju da li Sedrik treba da napusti posao i ode u pravnike. Sedrik je protiv, a zena hoce da mu kaze da je vreme da batali taj dead end job i radi nesto drugo:Sedrik: "But I love this game"zena: "You love this game, but the game don't love you back"To je to. Pet sezona i u svakoj je bio medju najeksponiranijim likovima, i mogu da se setim jedne jedine scene.