Jump to content

THE WIRE (2002)

Featured Replies

Postoje li titlovi za 3,4,5 sezonu?

Edited by ExicPL

postoje samo oni na prijevodi-online.org. lik sa sajta je preveo samo prve dve sezone.

Edited by kojot

Titlovi o kojima kojot govori su rip sa dvd-ja izdatog u Hrvatskoj.

Postoje li titlovi za 3,4,5 sezonu?
Ne znam da li je istina, ali pročitaj ovo...

Poslednja epizoda 4. sezone :Hail:

To ona školska? Fora sa long shot na raskrsnici na kraju je valjda simbolika na raskrsnice u životima tih klinaca..

Da, ta.

• 2 weeks later...

Gotovo. Odgledano!Jimmy McNulty je 1 jebeni :kralj: car, genije (dobro, i Lester je :D ). :Hail:Poslednje dve epizode pete sezone su hrana za dusu, cak i sa onakvim krajem poslednje epizode. Peta sezona je zaokruzivanje, krov svega pre toga, u sustini je ona pravi kraj cetvrte sezone, kao i cele serije, naravno. Cela, svih deset epizoda, kao da je jedna, zavrsna epizoda neke sezone. Samo sto je, jelte, razvucena na nekih deset i kusur sati :D Ali, ne da ne smeta, nego je neophodno!

:Hail:
  • 2 weeks later...

Imam problem sa skidanjem, a ne bi gledao dok ne poskidam sve...Skinuo prve dve sezone sa torrenata, ali ostatak kilavi pa reko, to cu sa rapida.Kad ono, nigde rapid linkova za epizode od 350 mb, ako ih i ima, mrtvi su... pa ako ima neko koji link, bilo bi lepo da mi posalje na pm.Unapred zahvalan :)

wire dabovan na madjarski upravo na tv duna.

• 3 weeks later...

To mora da je do jaja! Da mi je znati mađarski pa da shvatim kako sleng darkvud dabuju!

dadada, mocnost potpuna.nego videh mladoh Sergeant Ellis Carvera u onom smecu spejsshiptrupers neki dan.

• 3 weeks later...

odgledao nekoliko epizoda.zasad su mi gomila stereotipa, suvi prosek u vidu price i rezije i prilicno slaba gluma, narocito sedrikova, jedini utisak.domene, verovatno.

• 2 weeks later...

Progutao sam ovu seriju u jednom dahu. A fuckin' masterpiece!Još uvek me ushićenje nije sasvim prošlo. Podigli su lestvicu mnogo visoko, biće veliki problem preskočiti je u budućnosti.E, da - četvrta i druga sezona odskaču kvalitetom. Upravo tim redosledom.