ExicPL Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 (edited) Postoje li titlovi za 3,4,5 sezonu? Edited February 16, 2009 by ExicPL
Кристофер Лумумбо Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 (edited) postoje samo oni na prijevodi-online.org. lik sa sajta je preveo samo prve dve sezone. Edited February 16, 2009 by kojot
Ajant23 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Titlovi o kojima kojot govori su rip sa dvd-ja izdatog u Hrvatskoj. Postoje li titlovi za 3,4,5 sezonu?Ne znam da li je istina, ali pročitaj ovo...
Buck Naked Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 To ona školska? Fora sa long shot na raskrsnici na kraju je valjda simbolika na raskrsnice u životima tih klinaca..
Sludge Factory Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Gotovo. Odgledano!Jimmy McNulty je 1 jebeni car, genije (dobro, i Lester je :D ). :Hail:Poslednje dve epizode pete sezone su hrana za dusu, cak i sa onakvim krajem poslednje epizode. Peta sezona je zaokruzivanje, krov svega pre toga, u sustini je ona pravi kraj cetvrte sezone, kao i cele serije, naravno. Cela, svih deset epizoda, kao da je jedna, zavrsna epizoda neke sezone. Samo sto je, jelte, razvucena na nekih deset i kusur sati :D Ali, ne da ne smeta, nego je neophodno!
mraki Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Imam problem sa skidanjem, a ne bi gledao dok ne poskidam sve...Skinuo prve dve sezone sa torrenata, ali ostatak kilavi pa reko, to cu sa rapida.Kad ono, nigde rapid linkova za epizode od 350 mb, ako ih i ima, mrtvi su... pa ako ima neko koji link, bilo bi lepo da mi posalje na pm.Unapred zahvalan :)
Buck Naked Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 To mora da je do jaja! Da mi je znati mađarski pa da shvatim kako sleng darkvud dabuju!
nisam ja Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 dadada, mocnost potpuna.nego videh mladoh Sergeant Ellis Carvera u onom smecu spejsshiptrupers neki dan.
ToniAdams Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 odgledao nekoliko epizoda.zasad su mi gomila stereotipa, suvi prosek u vidu price i rezije i prilicno slaba gluma, narocito sedrikova, jedini utisak.domene, verovatno.
gervasius twinkleminkleson Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 The Wire''s McNulty appears on new Eminem album:)
Ivo Petović Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Progutao sam ovu seriju u jednom dahu. A fuckin' masterpiece!Još uvek me ushićenje nije sasvim prošlo. Podigli su lestvicu mnogo visoko, biće veliki problem preskočiti je u budućnosti.E, da - četvrta i druga sezona odskaču kvalitetom. Upravo tim redosledom.
Recommended Posts