fancy claps Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 wire je najhipsterskija stvar na svetu. ko ac. to je jos ludje posto je omar jedini lik sa swaggerom u toj seriji. nije kool a hip jeste. znate da je mia onaj hit, paper planes, snimila u baltimoru i zasnovala na the wireu?No one on the corner has swagger like usHit me on my burner, prepaid wirelessWe pack and deliver like UPS trucksAlready going hell, just pumping that gasali neverovatno da samo omar ima swagger. i jos 2-3 crnca imaju kool pojavnost, al su vulve u sutini.
Sludge Factory Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Motherfucker Jimmy McNulty kara dve prostitutke u sred policijske racije ciji je i sam ucesnik! 1 i legenda!
PussyGalore Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 posle ovolike euforije i kurte i murte na pamet mi ne pada da pogledam ni w od the wire...to bi bilo isto kao kada bih sada postala avid fan family fued ili wheel of fortune. ovo potpada pod beyond mainstreama, tako ne- williamsburg-ish
3opge Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 sada sam samo obrisao a sledeci put sledi ostra kazna za namerno postiranje kvarisha!!!
nisam ja Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 My heart pumps purple piss for you - Bunkpoeta chovek.
WTF Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 sada sam samo obrisao a sledeci put sledi ostra kazna za namerno postiranje kvarisha!!!Pa na kojoj ste sezoni/epizodi? Da znam koje od mojih omiljenih momenata da kacim...
Кристофер Лумумбо Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 kaci sta hoces, ali stavi spojler. ja jos uvek nisam odgledao prvu sezonu.
Killiana Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 nakon krace pauze, vratih se trecoj sezoni.najs.od novih likova, marlo rula.
Sludge Factory Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Treca sezona lagano, ali sigurno razbija na svim frontovima! Fokus je vise na likovima, a u pricu su usli i politicari, lagano ulaze i novinari tj. mediji. Spletke, pliticarenja, zavlacenja, rad iza ledja svako svakome i svako sa svakim. I love it, baby! :)
fancy claps Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 (edited) Treca sezona lagano, ali sigurno razbija na svim frontovima! Fokus je vise na likovima, a u pricu su usli i politicari, lagano ulaze i novinari tj. mediji. Spletke, pliticarenja, zavlacenja, rad iza ledja svako svakome i svako sa svakim. I love it, baby! :)vidi ti njega! dok mracni vitez, ajant i svi ostali iscekaju njegov nikad nedocekani odgovor, on glea seriju!!! ;) ccc!na temu - jos nisam poceo s 3. mrzi me. Edited February 5, 2009 by fancy claps
Sludge Factory Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 vidi ti njega! dok mracni vitez, ajant i svi ostali iscekaju njegov nikad nedocekani odgovor, on glea seriju!!! ;) ccc!Jbg, svi ste lepo bili zaboravili na to i ja se nadao da ce na tome da se zavrsi, ali onda je Bale morao onako da iznapusava onog direktora fotografije. Thanks a lot, Christian! <_< :P:DNego, da se *khm**khm* vratimo na The Wire *khm**khm* Pijandura McNulty, Bunk zavodnik, pomen kolegi detektivu u kafani sa njim na bilijarskom stolu, McNulty se svadja sa Lesterom, Stringer ruca sa senatorom, Daniles kara Rondu uz McNulty-jev (naknadni) blagoslov
Recommended Posts