Prokleto Djubre Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Kom ne fali Stringer Bel u dupe mu kurac cel Ko ne voli ni Omara u dupe mu udje kara Omiljena lezba Kima, ko j' ne voli nek ga prima Meknalti je ponajbolji svi to znaju osim drolji
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 ono što the godfather znači za filmsku umetnost, to su sopranovi za tv serije
MayDay Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Meni Wire broj jedan, a Toun S broj 2. Bolja podela je da li ste team Stringer ili team Avon Barksdale. Ja ovo drugo.
Lezilebovich Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) Bolja podela je da li ste team Stringer ili team Avon Barksdale. Ja ovo drugo. e bravo ... to je prava podela za ovu temu . štreber stringer je moj izbor, mada se sada nekako osećam gejasto ... u stvari, jedina mana vajera što nema više super zgodnih cica, to je realno velika rupa u scenariju. ne baš kao sa šeširima, ali povelika. i u homicide je bila ona super pandurka a i doktorka, to znači da imaju iskustva sa tim. Edited September 9, 2016 by Lezilebovich
Kanzas siti zez Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 ko ne voli Cox Juliannu dabogda mu Toni debeo.
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 dovoljno je špicu sopranovih pogledati i shvatiti da je u pitanju remek delo
Lezilebovich Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 e bravo ... to je prava podela za ovu temu . štreber stringer je moj izbor, mada se sada nekako osećam gejasto ... u stvari, jedina mana vajera što nema više super zgodnih cica, to je realno velika rupa u scenariju. ne baš kao sa šeširima, ali povelika. i u homicide je bila ona super pandurka a i doktorka, to znači da imaju iskustva sa tim. ko ne voli Cox Juliannu dabogda mu Toni debeo. +1
189- Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 sopranos je imao sezonu (ne secam se tacno koju) gde si komotno mogao preskociti pola sezone tj prvih pet-sest epizoda i nista ne bi propustio. bas smor u nekim trenutcima. dok kod wirea je bukvalno svaka scena bitna za radnju citave serije. homicide mi je bio dobar dok je pembleton bio svoj. posle njegovog strokea je serija otisla u kurac. poslednju sezonu nisam ni gledao. a i ova nova ekipa je smarala na celu sa iritirajucim kellermanom.
ToniAdams Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 ono što the godfather znači za filmsku umetnost, to su sopranovi za tv serijenekad pomislim da je sopran >> kum. Iako mi kum u top deset ikad.
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) majkl korleone je romansirana verzija šefa mafije kakvi su bili sredinom prošlog veka, dok je toni soprano pak realistična verzija mafijaškog bosa 21. veka od prilike kao metoda stanislavski vs. naturščici. kao lorens olivije vs. paja vujisić Edited September 9, 2016 by kud u maglu Simoviću
Jean-Luc Picard Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Mogli bi pored vec postojecih (cigani-grobari, c-p, radule-ostali) da otvorimo i novi front zica-sopranovi. Dacu slagvort kletvom koju sam upravo smislio. Ko ne voli Tonija Soprana, ne docek`o sutrasnjega dana. Ko ne voli Žicu Nek oseti nejebicu...
3opge Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 (edited) majkl korleone je romansirana verzija šefa mafije kakvi su bili sredinom prošlog veka, dok je toni soprano pak realistična verzija mafijaškog bosa 21. veka od prilike kao metoda stanislavski vs. naturščici. kao lorens olivije vs. paja vujisić Toni Soprano je realistican koliko i Paja Patak edit: a tek ona gnjavaza sa psihijatrusom, morao sam da preskacem edit: da budem jasan, Sopranos jeste dobra serija ali pricati o nekakvoj realisticnosti jebote... Edited September 9, 2016 by 3opge
omiljeni Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Najbolje od svega je sto je lik bubblesa radjen po stvarnom policijskom dousniku koji je koristio tu foru sa sesirima ;) to si sad izmislio. ili je neka internet mitologija tipa prva kolakola je bila zelena u najgorem slučaju su možda negde jednom koristili tu foru jer u skučenom/zatvorenom prostoru nisu mogli da neprimećeno koriste fotoaparat, ali sve preko toga bi bila sprdnja.
3opge Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 to si sad izmislio. ili je neka internet mitologija tipa prva kolakola je bila zelena u najgorem slučaju su možda negde jednom koristili tu foru jer u skučenom/zatvorenom prostoru nisu mogli da neprimećeno koriste fotoaparat, ali sve preko toga bi bila sprdnja. sta, u stvari, ti hoces? ne valja ti lik Bubblesa jer je uradio to sa sesirima?
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Toni Soprano je realistican koliko i Paja Patak realističan je zato što ga ne gledamo isključivo u situacijama tipičnim za mafijaškog bosa. čak se sam lik više razrađuje i profiliše kroz odnose u porodici(sin, ćerka, majka pa i otac) gde su problemi slični onima koje ima običan plebs. kad vidim one snimke hapšenja nekog bosa, meni je to sopranovski™ 1 kroz 1
Recommended Posts