gervasius twinkleminkleson Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Realno, nije dovoljno velik hajp ovdje.
ToniAdams Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 koji prati the wire, ovde pa ako nesto traje toliko dugo, ne bih reko da se radi o hajpu vec o dokazanim vrednostima. hajp je, za mene, kad izadje star wars pa se svi loze.
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Nisi gledao ili ti se ne svidja?gledao, posle tri četiri pokušaja sve ok je serija, meni bolji sopranos i bb :(
ToniAdams Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 jbg, soprani su drugaciji, mnogo filmicniji i duhovitiji, vajer je suha realnost. obe su mi najbolje na svoj nacin, uz njih bi mi mozda isao i karneval da nije sasecen. bb je ipak neka treca liga, makar kolko sam gledao.
Ros Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 ja bih jos jednom odgledao sve, ali ne mogu da podnesem da vidim meknoltija jos jednom mrtvog :(
omiljeni Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 jbg, soprani su drugaciji, mnogo filmicniji i duhovitiji duhovita je i žica. npr kad meknalti pošalje sinove svoje sokolove da u supermarketu špijuniraju najopasnijeg i najopreznijeg krimosa u gradu. ili kad milicajac uzme pištolj i iz čista mira opali jednom u zid improvizovane kancelarije zato što je smotan i primljen preko veze. a tek ono kad babls obeležava dilere po ranku pomoću boja šešira...
Milosh76 Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 To sa obelezavanjem pomocu sesira je odlicna ideja.
omiljeni Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 osim kad nigga nije dobre volje pa iskrivi od batina tvog klošara koji mu je iz čista mira turio šešir na glavu. oni tako sede ispred solitera u grupama od po 3, babls samo priđe i svakom stavi na glavu šešir odgovarajuće boje, niko se ne buni, niko ne kaže neću crveni oću žuti, sve ide po planu. nema razlog da babls pokaže na fotkama ko je ko i šta predstavlja u hijerarhiji.
James Marshall Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Ili kad se Beli Kalinić Baltimora (Wee-Bey) skenja jer mu je čuvar u buvari sjebao ribice. Ili momenti kad Stringer priča sa profom na faksu o tome kako da raju ponovo zainteresuje za svoj proizvod. Generalno ti momenti kad se Stringer školuje i bavi menadžmentom/marketingom su prejaki. Ili činjenica u kakvim rupama se obavljaju najjači dilovi za gudru - kod Grka uz giros i kod Prop Džoa u servisu tranzistora :D
Lezilebovich Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 osim kad nigga nije dobre volje pa iskrivi od batina tvog klošara koji mu je iz čista mira turio šešir na glavu. oni tako sede ispred solitera u grupama od po 3, babls samo priđe i svakom stavi na glavu šešir odgovarajuće boje, niko se ne buni, niko ne kaže neću crveni oću žuti, sve ide po planu. nema razlog da babls pokaže na fotkama ko je ko i šta predstavlja u hijerarhiji. pa to i jeste fora, sa jedne strane su kao neki profi krimosi ubice, a sa druge strane klinci iz bloka koji se zajebavaju sa crvenim šeširom. Upravo to i čini ovu seriju dobrom. Bad guys nisu konstantno neke namrštene ubice, nego imaju i stan sa ribicama ili se lože da primene ekonomske teorije u biznis dilovanja droge, kao što kaže forumaš iznad
morgana Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 uh, bb je los, skolski primjer hajpa vajer je socioloska studija u rijeci i slici, osim mozda u drugoj sezoni koja ima elemente klasicanog tragicarskog narativa (a opet funkcionise sjajno u okviru cjeline i omiljena mi je) i tu i tamo scena vecih od zivota
Kanzas siti zez Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 ja pre neki dan na preskoke odlgedao sestu, meni omiljenu, sezonu Homicide LOTS. Nikad nista bolje nece biti snimljeno od toga.
Jean-Luc Picard Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Homicide je odličan, fenomenalan, od početka do kraja....ali The Wire je ipak iznad.
omiljeni Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 pa to i jeste fora, sa jedne strane su kao neki profi krimosi ubice, a sa druge strane klinci iz bloka koji se zajebavaju sa crvenim šeširom. Upravo to i čini ovu seriju dobrom. Bad guys nisu konstantno neke namrštene ubice, nego imaju i stan sa ribicama ili se lože da primene ekonomske teorije u biznis dilovanja droge, kao što kaže forumaš iznad pa ako je to sa šeširima super fora onda sve možemo proglasiti za super foru, jer eto...bezveze. svi su kul dok im babls stavlja šešire na glave i to je fora, a onda sezonu ili 2 kasnije imamo foru da 1 takav cool diler prebija bablsa svaki put čim ga vidi na ulici. dileri mogu biti prikazani kao obični ljudi i ako se suprostavljaju klošaru koji im priđe i krene da ih oblači. to sa šeširima je prosto bio flaw u priči. na prvi pogled jeste odlična ideja što kaže miloš76, ali čim malo razmisliš vidiš da je bezveze i bespotrebno. i kad ne bi postojala opasnost da će bablsa neko da razvali i dalje ne moraju to rade jer svakako ih sve fotkaju sa obližnjeg krova i babls može sve da razjasni bez šešira. kad Prez puca u zid stanice je baš dno od scene. neprijatno za gledanje. čak ni cook merchants nisu napisali da debeli Sem ispuca strelu u kancu matorog mormonta, jer znaju da bi se ceo internet sprdao sa takvom scenom. sopranos nema takvih gluposti i zato je bolja serija.
Recommended Posts