Milosh76 Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Poceo ponovo da gledam. Utisak se uopste nije promenio, fenomenalna serija
Boza_zvani_Pub Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Poceo ponovo da gledam. Utisak se uopste nije promenio, fenomenalna serija Ubija koliko je dobra serija. Godinama nakon gledanja imam reference iz realnog zivota. Bio sada u Grckoj i kada god vidim neku luku zapitam se ima li tu neki Sobotka i pevusim efige, efige...
James Marshall Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Pazi i gdje naručuješ giros, ako sjedi kakav čičica za šankom i čita novine dok srče kafu, bježi koliko te noge nose.
James Marshall Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 jepse Toni, treba da radim nešto, a sad me sjeba, biću u depresiji cijeli dan.
ToniAdams Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 izvini. tako tesko mi je jos jedino pala smrt onog sto sam mislio da je slavko stimac, a nije, u bosko busi, kad brani ranjenu drugaricu od cetnistva
Pečorin Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Ja prekjuce zavrsio seriju. Osecam se posle svega kao da sam ceo zivot ziveo u Baltimoru.
Bogotac Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Ja prekjuce zavrsio seriju. Osecam se posle svega kao da sam ceo zivot ziveo u Baltimoru. +1
gervasius twinkleminkleson Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Kako je vama bilo kad su ubili Meka Naltija?
pacey defender Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 (edited) Šta mislite kako je meni, kada koleginici astal do telefon zvoni omar comin' Svakog jebenog dana proživljavam meknaltijevo bdenje. :( Edited September 8, 2016 by pacey defender
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) koji prati the wire, ovde Edited September 9, 2016 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts