Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

THE WIRE (2002)

Featured Replies

Misliš ribe su normalne žene a ne prepičke koje u stvarnom životu jure za milionerima itd.

• Replies 2.4k
  • Views 319.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubio se Zigi Sobotka.

• Gledam ponovo seriju i u ovodnoj špici druge sezone primećujem jedan potpuno nebitan ali meni jako zanimljiv detalj fikcije, pa rekoh da podelim:      

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Andre Royo  ( Bubbles ) je pričao dosta vremena nakon završetka snimanja, kako mu je u jednom  momentu, u nekoj pauzi snimanja, dok je potpuno obučen i našminkan sedeo negde u blizini i čekao svoj red

Posted Images

A inace svi krimosi i panduri (sem Bunka) imaju six-pack. Ajte molim vas.

Ova sto, kod mene, trenutno radi kampanju za Maloprstica (a u semi je sa Meknaltijem) vise lici na pticu nego na zenu.

A inace svi krimosi i panduri (sem Bunka) imaju six-pack. Ajte molim vas.

на прву лопту џеј лендсмен и проп џо, а онда и роулс, френк соботка, грци, бани колвин...

Koja zamjerka jebote :D

мени је то ок замерка - осим што није баш истинита у овом случају :D - пошто у америчким филмовима/серијама обично изглед глумачке поставе не одговара реалном животу, сви морају бити лепи и фит, испод просечни ликови имају брутално згодне девојке и слично... и мени је то иритантно за гледање, у том смислу у жици једина сцена која би одговарала томе, а да могу да се сетим је она кад денијелс шета у гаћама по кући, ту баш боду очи трбушњаци, бицепси и трицепси

Koja zamjerka jebote :D

Izvini sto sam musko i sto mi oku prija lepa zena, te sto iste ocekujem da vidim na ekranu.

Ne nego smo toliko andergraund serija da ce nam zene imati face pasa, ptica i ostalih zivotinja :lol: .

Izvini sto sam musko i sto mi oku prija lepa zena, te sto iste ocekujem da vidim na ekranu.

ozbiljno očekuješ da detektivke izgledaju kao fotomodeli i da bi samo takve žene trebale da se bave glumom ?

:isuse:

Edited by 189-

Ovo je hands down najgluplji komentar koji se do sad pojavio na ovom topiku, a i sire. Strasno.

Pisao sam o javnoj tuziteljki i zeni koja vodi kampanju D'Agostino nesto. Na Kimu nisam imao prigovor :fantom:

мени је то ок замерка - осим што није баш истинита у овом случају :D - пошто у америчким филмовима/серијама обично изглед глумачке поставе не одговара реалном животу, сви морају бити лепи и фит, испод просечни ликови имају брутално згодне девојке и слично... и мени је то иритантно за гледање, у том смислу у жици једина сцена која би одговарала томе, а да могу да се сетим је она кад денијелс шета у гаћама по кући, ту баш боду очи трбушњаци, бицепси и трицепси

ali to odgovara njegovom liku u seriji.

btw, karketijeva zenica je jedan wubic

kao i meknaltijeva bivsa

kao i meknaltijeva bivsa

Balardova iz Homicide :fantom: . Eto vidis da serija ne gubi na kvaliteti™ kad ima lepe  detektivke.

Imaju bre i one kurave sto ih Meknolti kara na zadatku, Karketijeva svalerka, a meni je uvek bila simpaticna i Meknoltijeva bivsa zena, tj. Balardova iz Homicidea :D

Nerese Campbell :wub: