John Coltrane Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 A u pm, Marlo pobi pola serije, ode i PropDzo :( (a bio je kul lik). Od onog trenutka kad sam isao po kuci i vikao "pouuuulis" sam shvatio da mi se serija uvukla pod kozu. Lester vozi nesto sto je ili Dodge Dynasty ili Chrysler LeBaron. I dalje nisam siguran, a i buni me ova zvezda-logo, ko je koga tu kupio, ko je nosio ciji logo, to tek moram istraziti?!? Sto naravno nema veze sa serijom.
Ryan Franco Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 (edited) Navučen si. Lelujaš po forumu u potrazi za detaljima iz serije. Ponosni smo na tebe. :) Edited November 12, 2015 by McCabe
gervasius twinkleminkleson Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Aww they grow up so fast
Ryan Franco Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Al sad sledi kraj serije i bolni withdrawal...
John Coltrane Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Navučen si. Lelujaš po forumu u potrazi za detaljima iz serije. Ponosni smo na tebe. :) Ma samo sam ljubitelj lepih automobila -_- I dalje moj glas ide Homicide, ali ste bili u pravu da serije nisu za poredjenje.
John Coltrane Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Zavrsio :) Svideo mi se mali omaz Homicide u sekvenci kad Manch na shanku prica kako je on imao kafic... Takodje Meldrik kao debeli novinar :) on je valjda bio saradnik na scenariju. Fina serija, nema sta, moze joj se dati jaka osmica.
ToniAdams Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Ma samo sam ljubitelj lepih automobila -_- I dalje moj glas ide Homicide, ali ste bili u pravu da serije nisu za poredjenje. da, sve ti veruem
pacey defender Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Fina serija, nema sta, moze joj se dati jaka osmica. Kad te prođe smor zbog meknaltija kapiram da ćeš pojačati ocenu.
ToniAdams Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 pa makar je bio karizmatican za razliku od debelog penbltona
Frank Pembleton Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 pa makar je bio karizmatican za razliku od debelog penbltona Moooliiiim?
Frank Pembleton Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Lekovi bre, bezosećajni stvoru, čovek imao moždani udar! E bre kakvih ljudi ima... Poslato sa...
ToniAdams Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 u seriji il u zbilji? nisam to znao jebiga.
Recommended Posts