nemoderisani Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Trebali su da napreve alternativni kraj serije gde Meknalti ne umire. Sad mi se ne gleda još jednom da se opet ne sjebem.
John Coltrane Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 (edited) Kraj trece. Malo se utisak popravio, mada opet ostaje neki crv sumnje u meni. Jbt radis na prisluskivanju, roknes ih i na "potrosnim" telefonima, uhvatis im veze i sifre i onda dobijes dojavu na parcetu papira (btw u tom momentu sam znao da ce ga Avon roknuti) E, to me je bas smorilo.Ocekivao sam malo zesci finis, ali Avon se, u maniru stare skole jel, samo elegantno predao. Jak mi je cvikeras iz NY, sto Omar kaze "Leptir Masna". I scena gde su oni na otvorenom, prakticno kao pocetak dvoboja (to je uvodna scena u predzadnjoj epizodi S3) je vrhunska, svaki njen detalj. Sa sve ovim RayBan okvirom, hipste pre hipstera :D Edited October 28, 2015 by John Coltrane
John Coltrane Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Cetvrta sezona ubija, a scene sa djacima kidaju dzigericu.
189- Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 ja opet gledam homicide. serija bolja sada na drugo gledanje.
eumeswil Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) 4. mi omiljena, a intro tema ringtone. Edited November 8, 2015 by miki.bg
Ryan Franco Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Meni je druga omiljenija od 4. i tužnija zbog finala sa Sobotkom jer sam se poistovetio s njim ali 4. je definitivno onako dubinski najteža. Tek tu s decom se u potpunosti razumeju razmere getoa. Plus završna scena razdvajanja. Žasu potpuni.
John Coltrane Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Tek posle odgeldane cetvrte shvatam o cemu ste ovde pricali.
Ryan Franco Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Ali čekaj da vidiš finale pete. Tek onda će ti se iskristalisati da si gledao priču o Baltimoru. Tj. o svakom gradu na planeti Zemlji. Dark corner of the american experiment. :smrz:
Frank Pembleton Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 ma bolji je houmsajd Drago mi je da si napokon shvatio...
ToniAdams Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 pa kad su krsh ribe a roknuli su meknaltija
Recommended Posts