MiddleClass Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Dobra i ona Poljakinja sto skace po Sobotkinom nefjuu.
arheolog1981 Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Evo da se učlanim i ja kao veliki ljubitelj serije o Džordžu :) Najbolji materijal ikada snimljen za TV. Tačka Pogledao sam je 7 puta i spremam se opet :D
gervasius twinkleminkleson Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Kako si reagovao kad je McNulty poginuo? :(
arheolog1981 Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Kako si reagovao kad je McNulty poginuo? :( Potpuni šok... nisam ni jeo ni pio sedam dana i tako svih sedam puta-dakle 47 dana čoveče. Ali nije to ništa naspram onoga kad ubiše Froda u Hobitu.
Have_Fun Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 to je tako potresna scena da su je uklonili sa youtubeavise ne moze da se nadjeuvek kada ponovo gledam The Wire izbegavam tu epizodu
Aion Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Kako si reagovao kad je McNulty poginuo? :( Kako bre poginuo? Zar ga nije strefila srcka?
Ryan Franco Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Stvarno, ko je po vama odgovoran za smrt Meknaltija? Ja nekako nisam spušio teoriju da mu je Kima podvalila onaj koks. Uvek sam mislio da je Rols namestio prego Danijelnsa kojeg je držao za jaja, a da Kima nije ni znala kad mu je donela paket. Onaj crni kadar u ztavšnoj sceni nam to sugeriše između redova.
gervasius twinkleminkleson Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Ne slazem se sa tobom, mislim da nisi u pravu.
pacey defender Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Stvarno, ko je po vama odgovoran za smrt Meknaltija? Ja nekako nisam spušio teoriju da mu je Kima podvalila onaj koks. Uvek sam mislio da je Rols namestio prego Danijelnsa kojeg je držao za jaja, a da Kima nije ni znala kad mu je donela paket. Onaj crni kadar u ztavšnoj sceni nam to sugeriše između redova. Serija rula između ostalog i zbog toga što je Meknaltijeva smrt ostala neobjašnjena. Svako će razumeti onu epsku scenu na svoj način. A mislio sam da je Boudijeva šahovska smrt vrhunac zapleta.
John Coltrane Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Roknuse i Zvonce-serija tek sad pocinje, mirise na odlican finis S3.
Recommended Posts