October 23, 20159 yr Evo da se učlanim i ja kao veliki ljubitelj serije o Džordžu :) Najbolji materijal ikada snimljen za TV. Tačka Pogledao sam je 7 puta i spremam se opet :D
October 23, 20159 yr Kako si reagovao kad je McNulty poginuo? :( Potpuni šok... nisam ni jeo ni pio sedam dana i tako svih sedam puta-dakle 47 dana čoveče. Ali nije to ništa naspram onoga kad ubiše Froda u Hobitu.
October 23, 20159 yr to je tako potresna scena da su je uklonili sa youtubeavise ne moze da se nadjeuvek kada ponovo gledam The Wire izbegavam tu epizodu
October 24, 20159 yr Kako si reagovao kad je McNulty poginuo? :( Kako bre poginuo? Zar ga nije strefila srcka?
October 24, 20159 yr Stvarno, ko je po vama odgovoran za smrt Meknaltija? Ja nekako nisam spušio teoriju da mu je Kima podvalila onaj koks. Uvek sam mislio da je Rols namestio prego Danijelnsa kojeg je držao za jaja, a da Kima nije ni znala kad mu je donela paket. Onaj crni kadar u ztavšnoj sceni nam to sugeriše između redova.
October 24, 20159 yr Stvarno, ko je po vama odgovoran za smrt Meknaltija? Ja nekako nisam spušio teoriju da mu je Kima podvalila onaj koks. Uvek sam mislio da je Rols namestio prego Danijelnsa kojeg je držao za jaja, a da Kima nije ni znala kad mu je donela paket. Onaj crni kadar u ztavšnoj sceni nam to sugeriše između redova. Serija rula između ostalog i zbog toga što je Meknaltijeva smrt ostala neobjašnjena. Svako će razumeti onu epsku scenu na svoj način. A mislio sam da je Boudijeva šahovska smrt vrhunac zapleta.