Moća Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Misliš ribe su normalne žene a ne prepičke koje u stvarnom životu jure za milionerima itd.
John Coltrane Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 A inace svi krimosi i panduri (sem Bunka) imaju six-pack. Ajte molim vas.Ova sto, kod mene, trenutno radi kampanju za Maloprstica (a u semi je sa Meknaltijem) vise lici na pticu nego na zenu.
Dionysos Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 A inace svi krimosi i panduri (sem Bunka) imaju six-pack. Ajte molim vas. на прву лопту џеј лендсмен и проп џо, а онда и роулс, френк соботка, грци, бани колвин...
Dionysos Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 мени је то ок замерка - осим што није баш истинита у овом случају :D - пошто у америчким филмовима/серијама обично изглед глумачке поставе не одговара реалном животу, сви морају бити лепи и фит, испод просечни ликови имају брутално згодне девојке и слично... и мени је то иритантно за гледање, у том смислу у жици једина сцена која би одговарала томе, а да могу да се сетим је она кад денијелс шета у гаћама по кући, ту баш боду очи трбушњаци, бицепси и трицепси
John Coltrane Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Koja zamjerka jebote :D Izvini sto sam musko i sto mi oku prija lepa zena, te sto iste ocekujem da vidim na ekranu. Ne nego smo toliko andergraund serija da ce nam zene imati face pasa, ptica i ostalih zivotinja .
Lezilebovich Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Izvini sto sam musko i sto mi oku prija lepa zena, te sto iste ocekujem da vidim na ekranu. ozbiljno očekuješ da detektivke izgledaju kao fotomodeli i da bi samo takve žene trebale da se bave glumom ?
gervasius twinkleminkleson Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Ovo je hands down najgluplji komentar koji se do sad pojavio na ovom topiku, a i sire. Strasno.
John Coltrane Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Pisao sam o javnoj tuziteljki i zeni koja vodi kampanju D'Agostino nesto. Na Kimu nisam imao prigovor
Timmi Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 мени је то ок замерка - осим што није баш истинита у овом случају :D - пошто у америчким филмовима/серијама обично изглед глумачке поставе не одговара реалном животу, сви морају бити лепи и фит, испод просечни ликови имају брутално згодне девојке и слично... и мени је то иритантно за гледање, у том смислу у жици једина сцена која би одговарала томе, а да могу да се сетим је она кад денијелс шета у гаћама по кући, ту баш боду очи трбушњаци, бицепси и трицепси ali to odgovara njegovom liku u seriji. btw, karketijeva zenica je jedan wubic
John Coltrane Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 kao i meknaltijeva bivsa Balardova iz Homicide . Eto vidis da serija ne gubi na kvaliteti kad ima lepe detektivke.
Sludge Factory Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Imaju bre i one kurave sto ih Meknolti kara na zadatku, Karketijeva svalerka, a meni je uvek bila simpaticna i Meknoltijeva bivsa zena, tj. Balardova iz Homicidea :D
Recommended Posts