May 15, 20251 yr To su čari rada u školi - možeš na odmor u sred sezone, da se pržiš na najjačem suncu i s mnogo ljudi i po najvišim cenama. Ali dobro. Lepo je svakako 🥰Inače sam ranije išla strogo u junu!
May 15, 20251 yr buržujko e, a verujem da su ti i deca zahvalna na tome, i sunce i more i sve to usred sezone
May 15, 20251 yr To da, bude i dece stranaca, pa se združe na svojim krokodilčićima. Za jednog nam je prošle godine trebalo 5 dana da dešifrujemo odakle je. A inače, živim za more leti. To mi je najvažniji rashod, pa se pripremam pažljivo mesecima 😅
May 15, 20251 yr 16 hours ago, Marcus Wulffings said:a ne da im se da budu ljubazni, nije im u karakteruNe znam gde si konkretno stekao takvo iskustvo, ali uz sav trud ne mogu da se setim a da neko tamo nije bio u najmanju ruku ljubazan, a obično su preljubazni, pogotovo kada im se obratimo na našem™ jeziku.
May 15, 20251 yr severna dalmacija gde dolazim svake godine, dok splićani prednjače u toj konkurenciji bezobrazluka, hvarani prilično mrzovoljni i dosta slični crnogorcimabistrina mora ostaje na nivou, stene takođe, otpaci se uglavnom bacaju u kante za smeće i to je sve u redu
May 15, 20251 yr 18 minutes ago, Eleniko said:svuda su najmanje radosni, kad ti uzmu parekome ti najvise volis da uzmes pare? ili ti je svaki evro isti?
May 15, 20251 yr ja sam bedna sirotilja, radujem se svakom evru. svak je evro mio, od koje god stoke bio
May 15, 20251 yr 5 hours ago, Marcus Wulffings said:severna dalmacija gde dolazim svake godine, dok splićani prednjače u toj konkurenciji bezobrazluka, hvarani prilično mrzovoljni i dosta slični crnogorcimabistrina mora ostaje na nivou, stene takođe, otpaci se uglavnom bacaju u kante za smeće i to je sve u reduIzvini, sve više mi se čini da je do tebe :D
May 15, 20251 yr 2 hours ago, Svemir Zeka said:Pa idi na Brač, tamo su svi radosni i veseliako i samo ako se tok događaja bude posložio kako predosećam, idem zapadnije i od Visa, mnogo zapadnije Edited May 15, 20251 yr by Marcus Wulffings
May 15, 20251 yr 38 minutes ago, Marcus Wulffings said:ako i samo ako se tok događaja bude posložio kako predosećam, idem zapadnije i od Visa, mnogo zapadnijeJa sam krenuo tamo gdje zelim i tamo gdje zelim cu sigurno doc