renne Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) Zemunska pijaca, prva tezga pored ribarnica, odlični škembići u želeu Edited February 16, 2016 by renne
nisam ja Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Hidden gem ovogodišnje slaninijade u Kačarevu. Pečeno rolovano prase.
*edited by mod Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Kacarevo anYone? Ja idem mozda u nedelju tek.
kapetanm Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Bio sam dvaput. Ova zadnja od prosle god je imala manju ponudu
wall Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 (edited) Kakva je "zima" zadovoljan sam. Imam i još par kg kobaje ali mora još da se suši. I svaki put se zapanjim razlikom ovoga i onog đubreta po radnjama. Čime li nas truju... Edited February 19, 2016 by wall
Mil@n Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 (edited) Ljudi, pomašte. Napunio sam friž nekim suvim mesom, pršuta, i kulen. Ali vidim da mi se hvata neki beli sloj nečega. Kontam da to nije baš najzdravije? Očuh mi kaže da je to jer mesto nije dovoljno prosušeno. Šta da radim i koja je prevencija? Koliko je "opasno" na skali od moš se jede do bacićeš sve osim ako... :D Edit: držim sve to u nekoj plastičnoj kutiji. Edited February 25, 2016 by Mil@n
Haralampije Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 (edited) budj batice, budj.najgore sto moze da ti se desi od takvog mesa je da se prolitas ali i to retko..uzmi krupnu morsku sol i istrljaj a visak mesa stavi u zmrzivac i vadi po potrebi. edit: sad videh, kutija nikako Edited February 25, 2016 by Haralampije
Frank Pembleton Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Ovo što ti Haralampije reče...Nije strašno , ima čak i neke suvotinje gde je ta belina u opisu... Ako te brine preseci i videćeš na preseku da to nije daleko prodrlo... E nekakve plastične kutije, skuplja s vlaga, a voda je neprijatelj!
Recommended Posts