September 8, 2025Sep 8 Dobar je Mjevil, ume da smisli interesantan koncept i da napravi zanimljivu knjigu oko toga. Od onoga sto sam citao od njega, Grad i grad mi je negde na sredini po svidjanju, Grad Ambasada (nema nikakve veze sa prethodnom) mi nije toliko legla, dok mi je recimo stanica Perdido jedna od generalno drazih knjiga SFa.
September 10, 2025Sep 10 Video sam za taj Perdido, samo me smara što je to deo nekog serijala/trilogije. Malo sam umoran od epskih SF i fantasy sagi, traju predugo, po pravilu kvalitet varira u nekim delovima/knjigama, a u fazi života sam kad mi je teško da čitam nešto što mi je dosadno
September 10, 2025Sep 10 Perdito station je odlična knjiga, druga dva dela su onako, ali svaki deo je zaokružena priča za sebe i drugi su likovi, samo je isti svet u pitanju. Tako da nema potrebe da čitaš sve tri knjige ako ne želiš. Edited September 10, 2025Sep 10 by igoraki
January 25Jan 25 Upravo zavrsio treci deo Carstva Vampira , kod nas je Urban Reads preveo dve knjiga i obe su kolekcionarski komadi.Knjige su kombo reversed Intervjua sa Vampirom, ovde covek prica svoju zivotnu pricu vampiru istoricaru, i Castlevanije.Sve preporuke. Edited January 25Jan 25 by Choda
February 27Feb 27 13 minutes ago, Fakundo Sava said:Preminuo još 21. februaraVerovatno si kao i ja video ghoulovu objavuJoj, da, sad sam video.
February 28Feb 28 Otisao eto skoro neprimetno, bio je majstor stare skole da isprica pricu. Nek pociva u miru i hvala mu za sva dela, mnogo volim da ga citam.
February 28Feb 28 11 hours ago, burekdzija said:Otisao eto skoro neprimetno, bio je majstor stare skole da isprica pricu. Nek pociva u miru i hvala mu za sva dela, mnogo volim da ga citam.Fascinantno je kako se lako prebacivao iz žanra u žanr, i sve ispadne fenomenalno (ja sam baš fan i nema knjige koju ne volim, npr Strvinarska uteha smara ljude a meni je predobra). Iako se vidi uticaj Stivena Kinga, ipak se odmakao od njega (Leto noći, Ukleta zima).Jako sam želela da mi se ukaže prilika da ga upoznam na nekoj promociji, ali se to eto, nije desilo. Taj duh prosto mora da se transcendira tamo negde...u Srži
March 2Mar 2 Ja se baš nećkam, uzeo sam prve dve knjige u ČK, ali mi je serija jako zabavna za gledanje pa ne želim da pokvarim iskustvo. No s druge strane, jako me zanima šta se desilo, a to piše u knjigama
March 2Mar 2 22 minutes ago, Svemir Zeka said:Jel čitao neko trilogiju Silos?Citala moja zena, sta te zanima? Edited March 2Mar 2 by Choda
March 2Mar 2 8 minutes ago, goofs said:Ja se baš nećkam, uzeo sam prve dve knjige u ČK, ali mi je serija jako zabavna za gledanje pa ne želim da pokvarim iskustvo. No s druge strane, jako me zanima šta se desilo, a to piše u knjigama Nisam ni znala za seriju preferiram knjige kad ima i jedno i drugo. Digitalni ugljenik nikad nisam završila, Liju Cisina isto i sad neću da gledam serije dok ne pročitam knjige. Khm...ko zna kad
March 2Mar 2 2 minutes ago, Choda said:Citala moja zena, sta te zanima? Na šta najviše liči od drugih triogija ili jednodelnih knjiga