Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Iskren da budem i ne znam cene...ovaj sendvic sam platio 170 dinara a za ostalo ne znam jer nigde ne pise...ne verujem da su vise od 200 dinara, a mene je sasvim dobro zasitilo...Kad budem isao sledeci put videcu da uzmem neki flajer sa cenovnikom i menijem...

najbolje pljeske u gradu ugao cvijiceve i takovske "10" 10-22h
jel to mislis na onog dedu ne bas na cosku vec malo uz takovskuja se nisam usudio nikadsvaka cast

Jesu li to oni sto ne drze kechap? Mislim da mi je ortak pricao kako je neki tip posle teretane dosao na pljeskavicu i od priloga trazio kechap a matori deda mu rekao "Nedam ti pljesakvicu. Idi u Mekdonalds pa trazi kechap"

Jesu li to oni sto ne drze kechap? Mislim da mi je ortak pricao kako je neki tip posle teretane dosao na pljeskavicu i od priloga trazio kechap a matori deda mu rekao "Nedam ti pljesakvicu. Idi u Mekdonalds pa trazi kechap"
jeste:) samo kupus i luk/po zelji i malo tucane ciganjske, to je ta
jel to mislis na onog dedu ne bas na cosku vec malo uz takovskuja se nisam usudio nikadsvaka cast
usudila po preporuci! malo su skuplji doduse, al neka... (za ~50din)
Padoh u religiozni zanos. Poješću tu pljeskavicu dok mi dlanovi budu krvarili.
pljeska kao sto treba da bude od neidentifikovanog ali ukusno
:lol:
jel probao neko kinesku hranu iz Xiao Mao restorana, u Višnjićevoj ?
jesam ja :Ddobra klopa, pirinač odličan, rolnice malo majušne ali odlične, piletina u slatko kiselom sosu super.porcije prilično velike 1 pirinač i 1 jelo je više nego što jedna osoba može da pojede.