Lezilebovich Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 'ajd napiši i cene. Link to comment
Behemoth Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Iskren da budem i ne znam cene...ovaj sendvic sam platio 170 dinara a za ostalo ne znam jer nigde ne pise...ne verujem da su vise od 200 dinara, a mene je sasvim dobro zasitilo...Kad budem isao sledeci put videcu da uzmem neki flajer sa cenovnikom i menijem... Link to comment
kapetanm Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 jeftino , ukusno i velike porcije Link to comment
Alphons Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 jel probao neko kinesku hranu iz Xiao Mao restorana, u Višnjićevoj ? Link to comment
prima Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 najbolje pljeske u gradu ugao cvijiceve i takovske "10" 10-22h Link to comment
Matilda Ivancic Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 najbolje pljeske u gradu ugao cvijiceve i takovske "10" 10-22hjel to mislis na onog dedu ne bas na cosku vec malo uz takovskuja se nisam usudio nikadsvaka cast Link to comment
*edited by mod Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Jesu li to oni sto ne drze kechap? Mislim da mi je ortak pricao kako je neki tip posle teretane dosao na pljeskavicu i od priloga trazio kechap a matori deda mu rekao "Nedam ti pljesakvicu. Idi u Mekdonalds pa trazi kechap" Link to comment
prima Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Jesu li to oni sto ne drze kechap? Mislim da mi je ortak pricao kako je neki tip posle teretane dosao na pljeskavicu i od priloga trazio kechap a matori deda mu rekao "Nedam ti pljesakvicu. Idi u Mekdonalds pa trazi kechap"jeste:) samo kupus i luk/po zelji i malo tucane ciganjske, to je tajel to mislis na onog dedu ne bas na cosku vec malo uz takovskuja se nisam usudio nikadsvaka castusudila po preporuci! malo su skuplji doduse, al neka... (za ~50din) Link to comment
Joe D Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Cuo za to mesto, ali nikad nisam jeo. Vidi se da matori zna sta valja, gde ide kecap u pljeskavicu? Ili bilo sta tecno, sto se mene tice. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Jesu li to oni sto ne drze kechap? Mislim da mi je ortak pricao kako je neki tip posle teretane dosao na pljeskavicu i od priloga trazio kechap a matori deda mu rekao "Nedam ti pljesakvicu. Idi u Mekdonalds pa trazi kechap"Padoh u religiozni zanos. Poješću tu pljeskavicu dok mi dlanovi budu krvarili. Link to comment
yolo Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 uclanite dedu na PPP, i dajte mu da nam se svakog dana obraca u vidu propovedi Link to comment
Dankan Ajdaho Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Postajem religiozan pod stare dane. Jel' se ovo zove prodati veru za večeru? Jesam li sada konvertit? Link to comment
Matilda Ivancic Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 jel ta pljeskavica od mesa ili od ostalog? Link to comment
prima Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 jel ta pljeskavica od mesa ili od ostalog?pljeska kao sto treba da bude od neidentifikovanog ali ukusno Link to comment
Alphons Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 pljeska kao sto treba da bude od neidentifikovanog ali ukusno jel probao neko kinesku hranu iz Xiao Mao restorana, u Višnjićevoj ?jesam ja :Ddobra klopa, pirinač odličan, rolnice malo majušne ali odlične, piletina u slatko kiselom sosu super.porcije prilično velike 1 pirinač i 1 jelo je više nego što jedna osoba može da pojede. Link to comment
Recommended Posts