katamaran Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Odlican je Chaos. Godinama sam samo kod njih jeo cajniz
Friend Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 (edited) Gruvalo se kod mene dosta u 2 stapica. Meni to ni najmanje nije egzoticno već je poprilično prilagođeno evropskim navikama. Stepen higijene je sasvim ok. Edited February 18, 2017 by Friend
Malvo Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Odlicna Grcka salata iz Babalua (preliv aceto i maslinovo po savetu chef-a) Od svih salata jedino mi tuna nije previse legla al sam ja jako tezak i izbirljiv kad je tunjevina u pitanju. Kazu da su im i sendvici odlicni al nikako da stignem da probam. Vredi li otici na rucak kod njih? Mozda uskoro budem imao prigodu u blizini, ali nekako mi ne deluje restoranski ambijent, a pride su im i fotke porcija na sajtu nekako skromne
katamaran Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Vredi li otici na rucak kod njih? Mozda uskoro budem imao prigodu u blizini, ali nekako mi ne deluje restoranski ambijent, a pride su im i fotke porcija na sajtu nekako skromne Nikako nije restoranski ambijent. Mali lokal od par kvadrata. Porcije su skroz ok
boshoku Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 nikako patku u dva štapića: masno zlo, te pegla u najavi kad se pomiriše - gusan od 200 ljeta, hranjen još matorijim pticama...
Timmy Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Sta je sa pravom komplet lepinjom? Ugasili se ili ne rade dostavu vise? Mada i dok su radili bilo je tesko nahvatati ih za dostavu.
darling Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 pizzagram izgleda dobro i na kompu i uzivo izdaleka. jedino sto jos nisam jela. jel se neko zrtvovo olredi?
nautilus Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Italian street food, preko puta SIVa 2 u Omladinskih brigada. Dobri sendvici, malo ljutkasti ali men se svidio onaj sa govedinom.
*edited by mod Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 pizzagram izgleda dobro i na kompu i uzivo izdaleka. jedino sto jos nisam jela. jel se neko zrtvovo olredi? Bio ja danas dva puta i to zahvaljujuci ovom postu :) Cene su od 120 do 300 po parcetu (120 je margarita a 300 je sa burratom i govedjom prsutom) probao 6 razlictih vrsta i zaista su dobre a tip koji radi kaze da sve sastojke uvoze iz Italije.
kud u maglu Simoviću Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 čudesa od mesa. mesara sa uslužnim pečenjem, a nudi sve što i ostali "kiosci" brze hrane po gradu. kulturološko-kulinarski šok. naleze se prekoputa altine u tzv ciganskim rupama(početak geteove) klasične favele punjena pljeska 240, ćevapi 220... z_a_k_i_v_a za klasu iznad šišova, dakova, vajata, gladnog vuka, stefana i sličnih. nemaju diliveri
Sokrat Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Imaju Čudesa radnju i u Karađorđevoj u Zemunu, tamo gde je Pinokio i ostali fast fudovi. +1 na sve što je kums napisao, a posebna preporuka za kobaje i dimljeni batak
*edited by mod Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 http://www.oshjosh.rs/ Malo drugaciji fast food. Za sad sam bio samo jednom i overio Bahn Mi, koji je bio blago receno uzasan cak i za tu cenu. Tvrda kifla, hladno pilece meso, sveze povrce i neki namaz nalik pasteti. Na srecu uz to uzeo i Arancine koje su spasile stvar. Cene su ima stvarno niske tako da cu verovatno sledeci put da probam pulled pork jer ga nisam video na bas puno mesta u BG a mislim da su i jedini koji sluze Poutaine u Srbiji, mada ne znam na sta li to lici u njihovoj izvedbi.
darling Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 (edited) wok republic https://www.facebook.com/WokRepublicSerbia/ videla danas kroz prozor autobusa, pored kluba knjizevnika. bio neko? Edited August 13, 2017 by darling
*edited by mod Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Bio ja sinoc :) Uzeo pho (bolje nego u Istoku) a posto je bilo vise ljudi probao sam i tom jam (nisam merodavan jer ne volim kokos) i pad see i sangaj nudle koje su stvarno sjajne bile. Cene skroz prihvatljive pogotovo ako se ima u vidu kakvi se sve kupusi po gradu prodaju kao kineska hrana. Ambijent sjajan jedino mi se nije svideo kimchi tj ono sto zovu kimchi a isti videlo nije. U svakom slucaju je mesto za preporuku.
Recommended Posts