Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Odlican je Chaos. Godinama sam samo kod njih jeo cajniz

Posted (edited)

Gruvalo se kod mene dosta u 2 stapica. Meni to ni najmanje nije egzoticno već je poprilično prilagođeno evropskim navikama.

Stepen higijene je sasvim ok.

Edited by Friend
Posted

Odlicna Grcka salata iz Babalua (preliv aceto i maslinovo po savetu chef-a)

Od svih salata jedino mi tuna nije previse legla al sam ja jako tezak i izbirljiv kad je tunjevina u pitanju.

Kazu da su im i sendvici odlicni al nikako da stignem da probam.

Vredi li otici na rucak kod njih? Mozda uskoro budem imao prigodu u blizini, ali nekako mi ne deluje restoranski ambijent, a pride su im i fotke porcija na sajtu nekako skromne :unsure:

Posted

Vredi li otici na rucak kod njih? Mozda uskoro budem imao prigodu u blizini, ali nekako mi ne deluje restoranski ambijent, a pride su im i fotke porcija na sajtu nekako skromne :unsure:

Nikako nije restoranski ambijent. Mali lokal od par kvadrata.

Porcije su skroz ok

• 4 weeks later...
Posted

nikako patku u dva štapića: masno zlo, te pegla u najavi kad se pomiriše - gusan od 200 ljeta, hranjen još matorijim pticama...

Posted

Sta je sa pravom komplet lepinjom? Ugasili se ili ne rade dostavu vise? Mada i dok su radili bilo je tesko nahvatati ih za dostavu.

• 2 months later...
Posted

pizzagram izgleda dobro i na kompu i uzivo izdaleka. jedino sto jos nisam jela. jel se neko zrtvovo olredi?  

Posted

Italian street food, preko puta SIVa 2 u Omladinskih brigada. Dobri sendvici, malo ljutkasti ali men se svidio onaj sa govedinom.

Posted

pizzagram izgleda dobro i na kompu i uzivo izdaleka. jedino sto jos nisam jela. jel se neko zrtvovo olredi?  

Bio ja danas dva puta i to zahvaljujuci ovom postu :)

Cene su od 120 do 300 po parcetu (120 je margarita a 300 je sa burratom i govedjom prsutom) probao 6 razlictih vrsta i zaista su dobre a tip koji radi kaze da sve sastojke uvoze iz Italije.

• 3 weeks later...
Posted

čudesa od mesa. mesara sa uslužnim pečenjem, a nudi sve što i ostali "kiosci" brze hrane po gradu. kulturološko-kulinarski šok. naleze se prekoputa altine u tzv ciganskim rupama(početak geteove) klasične favele

punjena pljeska 240, ćevapi 220...

z_a_k_i_v_a

za klasu iznad šišova, dakova, vajata, gladnog vuka, stefana i sličnih. nemaju diliveri

Posted

Imaju Čudesa radnju i u Karađorđevoj u Zemunu, tamo gde je Pinokio i ostali fast fudovi.

+1 na sve što je kums napisao, a posebna preporuka za kobaje i dimljeni batak

• 5 weeks later...
Posted

http://www.oshjosh.rs/

Malo drugaciji fast food.

Za sad sam bio samo jednom i overio Bahn Mi, koji je bio blago receno uzasan cak i za tu cenu. Tvrda kifla, hladno pilece meso, sveze povrce i neki namaz nalik pasteti. Na srecu uz to uzeo i Arancine koje su spasile stvar. Cene su ima stvarno niske tako da cu verovatno sledeci put da probam pulled pork jer ga nisam video na bas puno mesta u BG a mislim da su i jedini koji sluze Poutaine u Srbiji, mada ne znam na sta li to lici u njihovoj izvedbi.

• 3 weeks later...
Posted

Bio ja sinoc :)

Uzeo pho (bolje nego u Istoku) a posto je bilo vise ljudi probao sam i tom jam (nisam merodavan jer ne volim kokos) i pad see i sangaj nudle koje su stvarno sjajne bile. Cene skroz prihvatljive pogotovo ako se ima u vidu kakvi se sve kupusi po gradu prodaju kao kineska hrana. Ambijent sjajan jedino mi se nije svideo kimchi tj ono sto zovu kimchi a isti videlo nije. U svakom slucaju je mesto za preporuku.