banatjanin Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 (edited) Neko mi je preporučio Fofu, pa sam danas bio do njihove pekare u Belvilu i probao nekoliko vrsta pita. Nisam oduševljen, naprotiv. Ok, pitice sa sirom i zeljem su korektne, ovo ostalo je ispod proseka. Najlošije su im pitice sa mesom, onako nafilovane nekom sumnjivom smesom koja najviše liči na ćevap od mesnog nareska na koji posle podrigujete satima. Sve u svemu, ovo u Fofi ni na šta ne liči. Pitice u pekari Toma na Krstu su mnogo bolje. hvala bobu da neko progovori, ja se ovde otoič svađao na tu temu. gore su mi samo pite iz nove fensi pita - radnje prekoputa Beograđanke. potpuno su grozne, zdudane, neukusne, ali su zato skupe ^_^ moram da probam ovo gazzino na Kaleniću Edited January 24, 2016 by banatjanin
darling Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 svrnula gladna u jazajogu u bulevaru, jelo mi se nesto slano. sve se prodalo, aj nevoljno uzmem nesto sto se zove ro fud. kako sam zagrizla, tako sam se ushitila. predivna hrana u kojoj sam prepoznala jabuke, pecene lesnike, cokoladu. ima i neke mase boje koze koja ne znam sta je. sad mi se jede jos :(
Marcus Wulffings Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 šteta što im je radno vreme working hours najn tu fajv
katamaran Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Na (retko groznom) sajtu kazu 08-18:30 i subotom 12-16 http://www.jazzayoga.com/kontakt Cini mi se da imaju svasta zanimljivo. Steta za blesavo radno vreme al svraticu jednom.
garcia Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 ono nije (samo) grozan sajt. ono je anti-web manifest.
katamaran Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Posto su pice u pekari Aleksic i valjaju li cemu? Vesic kaze da su najstarija pekara u Beogradu pa sam im rad dati sansu lepo izgledaju u izlogu
zoki Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Dugo ih nisam jeo, valjale su ranije, puno fila i korica sa susamom.. Cene su bila solidne ali vredi..
Ryan Franco Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Korektne. Pite su okej i te pice iz izloga koje su na pola između pekqarske pice i pice sa Brodića npr.
Ryan Franco Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Preporučujem pekaru Kod nas preko puta ambasade Čehoslovačke.
katamaran Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 (edited) Hvala puno :) Cini mi se da sam vise puta hteo da probam Aleksica al sam odustajao sto su im cene ko iz regularnih picerija. Brodic jos nisam probao Edited January 31, 2016 by katamaran
zmanic Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 http://www.telegraf.rs/telegraf-now/1981097-video-jeli-smo-najskuplju-pljeskavicu-u-srbiji-ovakvu-kombinaciju-sigurno-niste-probali
yolo Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 http://www.telegraf.rs/telegraf-now/1981097-video-jeli-smo-najskuplju-pljeskavicu-u-srbiji-ovakvu-kombinaciju-sigurno-niste-probali ovo je zamalo pa iz foruma u medije...
katamaran Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 (edited) Buca king burito apsolutno razocarenje. Ne da ne vredi 325 kinti nego ne bi 100 dindzi dao za ono. Burgeri su im sasvim solidni i odlican im je odnos cena/kvalitet al muceni burito ne umeju ni da zamotaju. Edited February 18, 2016 by katamaran
*edited by mod Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Buca king burito apsolutno razocarenje. Ne da ne vredi 325 kinti nego ne bi 100 dindzi dao za ono. Burgeri su im sasvim solidni i odlican im je odnos cena/kvalitet al muceni burito ne umeju ni da zamotaju. Burgeri su ok. Bolji od onih generickih ali to je otprilike to. Cesto budu zivi a generalno ekipa koja radi tamo deluje kao da je bila ili je jos uvek na nekim teskim drogama :D
katamaran Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 (edited) Onaj ko je smislio da onaj burito vredi 325 dinara mi je u startu sumnjiv da je na necemu. Edited February 18, 2016 by katamaran
Recommended Posts