Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

Referentna lepinja u Užicu je kod Šuljage i košta 130 RSD-ova. Ako nije bio neki apdejt cena skoro.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Posted

A što se to uopšte zove komplet?

Kajmak,jaje,pretop,lepinja sve u kompletu  :ss1:

Posted

Leba, masti, luka i crvene tucane isto sve u kompletu

Posted

i posle mene jebete sto volim skembice i pohovane papke

Posted

Škembići i ta lepinja nebo i zemlja

Posted

Sto godina sam proveo na zlatiboru, al meni ta lepinja bez prsute sranje. Prsuta dosta popravlja stvar.

Posted

koji ce ti kurac mocha jaje i tucana paprika kad imas prsutu i kajmak?

Posted

koji ce ti kurac mocha jaje i tucana paprika kad imas prsutu i kajmak?

To je i moj rezon. Tako sam i uzeo u Krčmi Gaj (daleko najgotivnije mesto na Zlatiboru), a ortak uzeo komplet lepinju, pa nije mogao celu da pojede, morao sam onda još i njemu da pomognem. :piggy:

Posted

Referentna lepinja u Užicu je kod Šuljage i košta 130 RSD-ova. Ako nije bio neki apdejt cena skoro.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ista je cena, ja svratio pre mesec dana i prijavio na ppp.

Verujem ja da je to najzdraviji holesterol na svijet, ali ja nisam mogao da vozim posle tog kompleta, uspavalo me načisto. Vozio ortak, da ne izginemo ko zečevi.

Posted

On topic, bio danas kod dekija. Gurmanska pokorava, bolju ne pamtim da sam jeo u zivotu. Medjutim, problem je cena, tj. racio™ cene i kvantiteta. Kosta 850 kinte, a tamo, brat bratu, nema ni 400 grama, a 600 mozda sa stolom i stolicama. Jedna, uz pomfrit, me pristojno zasitila, nista vise od toga. Opet, za te pare se moze odvaliti od mesa u bilo kom restoranu u beogradu. Rezime - odlican rostilj, ali ne verujem da cu ga skoro ponovo jesti, ako i ikada.

Posted

Pa jebemu sta bi ti hteo, da ti daju 2 kile i da to spakuju jos kilo za poneti, a da sve to bude jestivo?

Posted (edited)

Ne, ali bi covek ocekivao da ga obrok u cevabdzinici ne izadje skuplje nego slican takav u bilo kom restoranu. Pazi, bez salate (doduse, dobije se cinijica luka) i pica soma dinara. Mnogo je, jebemmu mater, bar za moje pojmove.

Edited by Milogled Bluff
Posted

Realno jeste glupo plaćati skuplje nešto najbolje što si probao u životu :fantom: