August 18, 20159 yr slazem se...nije mi to za neki hejt jer nije protiv mog jezickog osecaja (dok aeroplan jeste; dobar primer btw), ali ok
November 23, 20159 yr Iz rasprave o gay brakovima - Muskarac koji voli kad mu partnerka stavi prst u dupe ima pretenziju ka latentnosti. Nije bas za ovaj topic ali nisam znao gde da stavim ovo.
December 25, 20159 yr joooj nesrećnica koja vodi prognozu na n1 oće da me poludi sa svojim konstantnim oko desetak stepeni. ne kaže se oko desetak stepeni, aman.
December 25, 20159 yr joooj nesrećnica koja vodi prognozu na n1 oće da me poludi sa svojim konstantnim oko desetak stepeni. ne kaže se oko desetak stepeni, aman. Oko desetak stepena?
December 26, 20159 yr biće oko desetak stepeni sa otprilike desetak milimetara padavina neravnomerno raspoređenih tokom dana, pa preporučujem da u svoje džepove spakujete male kišobrančiće :D
April 12, 20169 yr 'da li ste realni?' 'jesi realan?' 'jel ovo realno?' mrsh bre, shta realno,nerealno, ko je smislio ove fraze tj upotrebu rechi 'realno' u tom smislu i shto su skoro svi prihvatili? kad cujem da neko to izgovori pomislim da je glup ko k.
April 12, 20169 yr nisam jos cuo da neko tako prica, al ja sam jebiga los covek koji izbegava ljude :( kapiram nekako da je izum nekog ko puno gleda filmove.