Krošek Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 slazem se...nije mi to za neki hejt jer nije protiv mog jezickog osecaja (dok aeroplan jeste; dobar primer btw), ali ok
Giga Moravac Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Iz rasprave o gay brakovima - Muskarac koji voli kad mu partnerka stavi prst u dupe ima pretenziju ka latentnosti. Nije bas za ovaj topic ali nisam znao gde da stavim ovo.
belch Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 joooj nesrećnica koja vodi prognozu na n1 oće da me poludi sa svojim konstantnim oko desetak stepeni. ne kaže se oko desetak stepeni, aman.
Reaktor Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 joooj nesrećnica koja vodi prognozu na n1 oće da me poludi sa svojim konstantnim oko desetak stepeni. ne kaže se oko desetak stepeni, aman. Oko desetak stepena?
hazard Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 biće oko desetak stepeni sa otprilike desetak milimetara padavina neravnomerno raspoređenih tokom dana, pa preporučujem da u svoje džepove spakujete male kišobrančiće :D
kobni zelaya Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Zaboravio si da kažeš da džepovi treba da budu velike džepčine. :)
InvisibleLight Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 'da li ste realni?' 'jesi realan?' 'jel ovo realno?' mrsh bre, shta realno,nerealno, ko je smislio ove fraze tj upotrebu rechi 'realno' u tom smislu i shto su skoro svi prihvatili? kad cujem da neko to izgovori pomislim da je glup ko k.
ToniAdams Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 nisam jos cuo da neko tako prica, al ja sam jebiga los covek koji izbegava ljude :( kapiram nekako da je izum nekog ko puno gleda filmove.
InvisibleLight Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 bas je rasprostranjeno danas mi iskocilo na fb ovo, sto mi bilo povod za hejt
Recommended Posts