February 5Feb 5 Hvala. Jesu Hurricane, uleteo jednom u oštri tucanik, više puta u staklo, nabio ih pod niskim pritiskom o ivicu ivičnjaka i ništa... Ali zato se brzo osušile, iako je bicikl držan na optimalnom mestu.
March 25Mar 25 Novi zupčanici, lanac i veliki servis 8000 😱 A još je veći posao naći slobodan servis u Novom Sadu..
March 25Mar 25 42 minutes ago, ivy said:Novi zupčanici, lanac i veliki servis 8000 😱A još je veći posao naći slobodan servis u Novom Sadu..Razumem da zeznes lanac ili lagere, ali kako zupcanike?
March 25Mar 25 Krećem da spremam nadam se malo aktivniju letnju sezonu. Od sutra zwiftujem, prvo ću neke 15-25 minuta heat treninge, pa uskoro na drum.Ne mogu da kažem da se mnogo radujem, meni treba pola sata vožnje po saobraćajnom paklu dok ne krenu prvi hedonistički trzaji.
March 25Mar 25 33 minutes ago, ivy said:pa menjaju se kad se menja i lanacNisam siguran da je to neophodno.
March 25Mar 25 1 minute ago, Mil@n said:Nisam siguran da je to neophodno.u mom slucaju je bilo preko nepohodno
March 25Mar 25 41 minutes ago, Mil@n said:Nisam siguran da je to neophodno.Nekad jeste neophodno. Trose se zupci pa menjanje brzina nije precizno.Sto se cesce menja lanac, to se redje menjaju zupcanici. Barem je tako kod takmicarskih/triatlonakih bicikala.
March 25Mar 25 1 hour ago, kralj said:Krećem da spremam nadam se malo aktivniju letnju sezonu. Od sutra zwiftujem, prvo ću neke 15-25 minuta heat treninge, pa uskoro na drum.Ne mogu da kažem da se mnogo radujem, meni treba pola sata vožnje po saobraćajnom paklu dok ne krenu prvi hedonistički trzaji.Sta je heat traning?
March 25Mar 25 44 minutes ago, Djuro said:Sta je heat traning?Ma HIIT, lupio sam.Ima na Zwiftu za mene idealnih opcija. Menja se otpor, zadaje kadenca i snaga i posle 15ak minuta sam kao kuvana noga.Kad malo uđem u ritam vozim grupne seanse i trke, ali ne bude to često.Na sobni bicikl bez aplikacija ne bih seo nikad ili bih pustio film ili utakmicu, ali onda tu nema ni T od treninga.
March 25Mar 25 2 hours ago, Mil@n said:Jasno nego je ona napisala kao da se to podrazumeva.Pa kad se lanac menja na 10god ili na duže onda se podrazumeva 😁Inače ako vam treba bici servis u Novom Sadu na uglu Futoske i bul Kneza Miloša, preko puta gspa bici servis Bukvić sjajan mladi čovek mi je sredio bajk za dan, upala sam u neku rupu vremena, presrećna sam!!!!Već popodne je imao gužvu.. Ali presladak je i strpljiv i ljubazan! Preporuka!!! Edited March 25Mar 25 by ivy
March 25Mar 25 6 hours ago, kralj said:Ma HIIT, lupio sam.Ima na Zwiftu za mene idealnih opcija. Menja se otpor, zadaje kadenca i snaga i posle 15ak minuta sam kao kuvana noga.Kad malo uđem u ritam vozim grupne seanse i trke, ali ne bude to često.Na sobni bicikl bez aplikacija ne bih seo nikad ili bih pustio film ili utakmicu, ali onda tu nema ni T od treninga.Smart trainer?Koji?