Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

Idem na put bas u vreme spica igre, tako da nisam dobar izbor za gazdu grupe. Zar nije poenta da izdominiramo nad ostatkom sveta ko pre 4 godine kad smo imali 2 ekipe u top10 ili tako nesto, a ne da pobedjujemo jedni druge?

Idem na put bas u vreme spica igre, tako da nisam dobar izbor za gazdu grupe. Zar nije poenta da izdominiramo nad ostatkom sveta ko pre 4 godine kad smo imali 2 ekipe u top10 ili tako nesto, a ne da pobedjujemo jedni druge?

Ma znam ali prva se dira. :) Ništa onda, moraćemo da se snalazimo.

Ne morate nista da cuvate, imam jos par gradova i mjenjaza kao plan B al hvala na ponudama :)

261, 318, 525 i sve ispod 50 malo ko ima.

Ja od obicnih dobio trojku za dva grba  :isuse:  (covek od 40 god sa sve detetom) i to mi je jos kao ucinio™ ... Dok sam recimo grb Gane(zadnji) dobio za obicnu slicicu i ako sam mu ponudio pride  neke grbove kao cast (pod uticajem onog predhodnog gospodina)... :) Ostalo mi nesto ispod 30 slicica , jedino sto mi se ne svidja sto u danasnjoj menjazi nisam nabavio ni jednog urugvajca ...

Ostalo mi nesto ispod 30 slicica , jedino sto mi se ne svidja sto u danasnjoj menjazi nisam nabavio ni jednog urugvajca ...

Ni ja, a fali mi 11 njih. Inače tri tima imam cela i tri u kojima mi fali po grb (Meksiko, Italija i Iran).

Imao dupli taj grb Irana, poklonio drugu juce.

Svi traze Urugvajce, i ja sam bio tanak s njima al najgori su mi bili Belgija, Holandija i Iran.

I broj 1 je dosta ljudi trazilo a nisam vidio da neko ima duplikat.