Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Panini albumi

Featured Replies

Koliko sam shvatio treba da imas 50% tacnih odgovora na kvizu. Dakle 5 od 10 pitanja a imas 3 dzokera... valjda mozes da pogodis 2 od preostalih 7 :)

If not, odigras ponovo dok ne savladas.

Aha, bice da je ovako, ja sam samo odradila kviz, nisam ni obracala paznju koliko sam pogodila. Dzokere nisam ni primetila. 

• Replies 2.2k
  • Views 172.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U petak kontaktiram na oglasima lika koji ima jos ovih zadnjih 9 slicica sto nam nedostaje.   Vidim da ima nick Munja i pocnem na srpskom. Kaze lik zovi na broj taj i taj imam sve to ti treb

• Попунио албум у суботу. Иначе, скупљам од Шпаније '82-ге, и само Мексико '86-те и САД '94-те нисам попунио до краја. Причам ово зато што мислим да сам меродаван за ову оцену: најгори албум од свих кој

Posted Images

prijavio sam se i ja

na poslu sam al kod kuce imam barem 75 kodova koji ce morati da cekaju do veceras

Gde bese taj kviz?

Moze i da se izadje iz grupe, posluzice da ostranimo nepobodne (nas bez kodova) ako opet budemo jurisali na 1 vrh.

juhu! dobila kesicu. bila treća u grupi na kvizu. čak sam nešto i znala. :)

pazi sad- ne znam da se vratim iz kviza u album.  :isuse:

Moze i da se izadje iz grupe, posluzice da ostranimo nepobodne (nas bez kodova) ako opet budemo jurisali na 1 vrh.

ti nepodobni vidi da nadjes jos 8 kodova, sad cu da ti posaljem 12 koji su mi sigurno visak ako Timmi ne laze

juhu! dobila kesicu. bila treća u grupi na kvizu. čak sam nešto i znala. :)

pazi sad- ne znam da se vratim iz kviza u album.  :isuse:

Mozes da igras kviz i u single player mode-u, ne moras da se takmicis protiv drugih, svejedno dobijes kesicu.

Trebalo bi da ima ponudjen album kad kliknes na My Games u gornjem levom uglu, pored tvoje slicice. 

Daj, daj, daj!

Mozes da igras kviz i u single player mode-u, ne moras da se takmicis protiv drugih, svejedno dobijes kesicu.

Trebalo bi da ima ponudjen album kad kliknes na My Games u gornjem levom uglu, pored tvoje slicice. 

ili prosto ides direktno preko linka koji sacuvas negdje http://www.fifa.com/stickeralbum/

Usao i ja-prva slija Trofej :0.6:

hvala vam. snašla sam se, nego sam desetak sekundi blenula u onaj šareniš i ne znam gde ću. :)

Kad se menjate za neku slicicu, dobijate i fan sticker tima za koji igra taj igrac, i ti fan stickeri se isto racunaju u ukupan album. Jos jedan razlog da se svi duplikati prvo izmenjaju unutar grupe, sve isto kao i onomad.

Ne valja vam nista ovo. Zasto password nije ziga ko sto je red

Evo grupa PPP Devojcice.

Team ID : 5

Password : parapsiho

Uslov je da ste zene ili makar javno ne izjavite da se tako osecate. Moze da nas bude najvise 11 u grupi.

Ja sam vaša nova drugarica, zovite me Zorana... :D

Kod za kesicu: FIFA-PANINI-PACK