March 19, 201411 yr Ja sam svoje kvizove za dodatne kesice resavala sama, a ipak sam ovde morala da prodjem dodatnu inicijaciju. :o Ccc, Vukoticu! <_< Ako bude jos neka devojcica htela da se igra, mozemo da napravimo i svoju grupu i zgazimo vas.
March 19, 201411 yr E, a da uzmete Motju jagodinskog? On je skoro ko devojcica Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
March 19, 201411 yr znaci, stormy, delija, nbg, ja... ko je jos bio u boljoj grupi? Edited March 19, 201411 yr by Timmi
March 19, 201411 yr Ja sam svoje kvizove za dodatne kesice resavala sama, a ipak sam ovde morala da prodjem dodatnu inicijaciju. :o Ccc, Vukoticu! <_< Ako bude jos neka devojcica htela da se igra, mozemo da napravimo i svoju grupu i zgazimo vas. iscimajte mau dau, ona je sad u fazonu svega
March 19, 201411 yr samo reci kad počne opet važi, ali i naa da pomogneš ako joj zatreba. Ako bude jos neka devojcica htela da se igra, mozemo da napravimo i svoju grupu i zgazimo vas. dobra ideja. pravimo grupu za devojčice i sve one koji se tako osećaju. :) jedino što se meni smeši neko putovanje tih dana kad počne, pa mi je glupo da upadam u grupu i usporavam drugare. ako bude mesta kad se vratim, priključujem se bilo kojoj ppp grupi koja bude htela da me primi.
March 19, 201411 yr Trebali smo napraviti onda i Clasic i Draft :D Btw slusam klince u kladionici-jedan je uzeo 20 VN i 20 Zurnala, a onda stao ispred trafike i drekenjao se kao kolporter "Novosti za 15din u pola cene, poklon album navali narode" (isto to je uradio danas i sa Zurnalom). Kaze da je za manje od sata ugurao sve, a onda od tih para kupio kesice za sve pare. I da deca lazu, dobra je prica. Narodu dovoljno reci da je nesto u pola cene i da ima poklon i to vec plane.
March 19, 201411 yr dobra ideja. pravimo grupu za devojčice i sve one koji se tako osećaju. :) hej! ja se prijavljujem. jos samo lanciu da ubedimo. :)
March 19, 201411 yr hej! ja se prijavljujem. jos samo lanciu da ubedimo. :) :) nisam primetila da je ovde svraćala. moramo je naći i uceniti ubediti.