Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

Ja sam svoje kvizove za dodatne kesice resavala sama, a ipak sam ovde morala da prodjem dodatnu inicijaciju. :o Ccc, Vukoticu! <_< 

Ako bude jos neka devojcica htela da se igra, mozemo da napravimo i svoju grupu i zgazimo vas. 

Ja sam svoje kvizove za dodatne kesice resavala sama, a ipak sam ovde morala da prodjem dodatnu inicijaciju. :o Ccc, Vukoticu! <_<

Ako bude jos neka devojcica htela da se igra, mozemo da napravimo i svoju grupu i zgazimo vas. 

iscimajte mau dau, ona je sad u fazonu svega

samo reci kad počne opet

:wub:

važi, ali i naa da pomogneš ako joj zatreba.

dobra ideja. pravimo grupu za devojčice i sve one koji se tako osećaju. :)

jedino što se meni smeši neko putovanje tih dana kad počne, pa mi je glupo da upadam u grupu i usporavam drugare. ako bude mesta kad se vratim, priključujem se bilo kojoj ppp grupi koja bude htela da me primi.

Trebali smo napraviti onda i Clasic i Draft :D

Btw slusam klince u kladionici-jedan je uzeo 20 VN i 20 Zurnala, a onda stao ispred trafike i drekenjao se kao kolporter "Novosti za 15din u pola cene, poklon album navali narode" (isto to je uradio danas i sa Zurnalom). Kaze da je za manje od sata ugurao sve, a onda od tih para kupio kesice za sve pare.

I da deca lazu, dobra je prica. Narodu dovoljno reci da je nesto u pola cene i da ima poklon i to vec plane.

hej! ja se prijavljujem. jos samo lanciu da ubedimo. :)

:)

nisam primetila da je ovde svraćala. moramo je naći i uceniti ubediti.