nbg4ever Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Alo, Vukoticu! Zene delimo pola pola Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment
Tolaa Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Ja sam svoje kvizove za dodatne kesice resavala sama, a ipak sam ovde morala da prodjem dodatnu inicijaciju. :o Ccc, Vukoticu! <_< Ako bude jos neka devojcica htela da se igra, mozemo da napravimo i svoju grupu i zgazimo vas. Link to comment
nbg4ever Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 E, a da uzmete Motju jagodinskog? On je skoro ko devojcica Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment
renne Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Moća uči, nema on vremena za zajebancije Link to comment
Timmi Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 (edited) znaci, stormy, delija, nbg, ja... ko je jos bio u boljoj grupi? Edited March 19, 2014 by Timmi Link to comment
MocaVukotic Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Ja sam svoje kvizove za dodatne kesice resavala sama, a ipak sam ovde morala da prodjem dodatnu inicijaciju. :o Ccc, Vukoticu! <_< Ako bude jos neka devojcica htela da se igra, mozemo da napravimo i svoju grupu i zgazimo vas. iscimajte mau dau, ona je sad u fazonu svega Link to comment
Timmy Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Ja se prijavljujem za zensku grupu. Link to comment
Frau Gabrijela Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 samo reci kad počne opet važi, ali i naa da pomogneš ako joj zatreba. Ako bude jos neka devojcica htela da se igra, mozemo da napravimo i svoju grupu i zgazimo vas. dobra ideja. pravimo grupu za devojčice i sve one koji se tako osećaju. :) jedino što se meni smeši neko putovanje tih dana kad počne, pa mi je glupo da upadam u grupu i usporavam drugare. ako bude mesta kad se vratim, priključujem se bilo kojoj ppp grupi koja bude htela da me primi. Link to comment
John Coltrane Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Trebali smo napraviti onda i Clasic i Draft :D Btw slusam klince u kladionici-jedan je uzeo 20 VN i 20 Zurnala, a onda stao ispred trafike i drekenjao se kao kolporter "Novosti za 15din u pola cene, poklon album navali narode" (isto to je uradio danas i sa Zurnalom). Kaze da je za manje od sata ugurao sve, a onda od tih para kupio kesice za sve pare. I da deca lazu, dobra je prica. Narodu dovoljno reci da je nesto u pola cene i da ima poklon i to vec plane. Link to comment
Feindouno Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 onaj Challenge je pretjerano govno Link to comment
palchica Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 dobra ideja. pravimo grupu za devojčice i sve one koji se tako osećaju. :) hej! ja se prijavljujem. jos samo lanciu da ubedimo. :) Link to comment
Frau Gabrijela Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 hej! ja se prijavljujem. jos samo lanciu da ubedimo. :) :) nisam primetila da je ovde svraćala. moramo je naći i uceniti ubediti. Link to comment
Recommended Posts