Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

Izvukao Townsenda, Ronalda, Olica I Mullera od poznatijih, grupna Brazila i gomila Koreanaca . Kakvo je zadovoljstvo svako otvaranje kesice ^_^ .

Opet sve razgrabljeno dok ja ustanem. Moraću da kupim album u slobodnoj prodaji. Ne znam šta su ljudi nagrnuli zarad nekoliko tabli sa sličicama koje se ponavljaju. Sve ako im ne prihvatim te skrnave duplikate na menjaži.  :mad:

Imas u petak sa Mocartovom listom, tj. onim casopisom koji ima i listu u sebi, MocartSport (on ti je 50dinkica)

@ Svarog

Neko je negde kacio slije - sjajan sajt.

Kolega mi ostavio Zurnal-opet nastavljam sa bracom: Krancar ovaj put i generalno "jaka kesica" Tomas Miler, Vilfred Boni, Sokratis, ali i Matija de Shiljo (nisam znao da ga je Panini inaugurisao u sigurnog putnika).

Jutros uz Zurnal Evra i DDRosi u istoj kesici :wub:

mislim da sam ih i ja dobio u istoj kesici a imao sam i pomenutu kombinaciju Yaya/Maya/CR :)

1 moj drug je juce kupio 20 komada Novosti, mislio da uzme jos al nije dao prodavac :lol:

Mene bi bilo malo blam.

Ovde je isti djavo, novine 1KM, kesica 1KM.

Danas 2 kesice, u prvoj timska slika kostarike, honda, samaras, ćavi i žiru :Hail:

u prevodu za renea: 118, 391, 218, 253, 280 :Jova:

Edited by zoki82

kad kupiš merlin umesto paninija ubio si onog klinca u sebi

Sto tako mislis? :) Ja kad sam bio klinac, bila su aktuelna oba :D i oba sam skupljao

Ima li negde da se nađe koji broj je koji igrač?! Hoću bre da znam koji mi igrač fali!! :mad:

Da napravimo ovde takav spisak pa da metnemo u prvi post?! Svako napiše brojeve i igrače koje je do sad zalepio :unsure:

Mene bi bio blam da dodjem na trafiku i trazim 10 komada Vecernjih novosti.

Meni Mesi prva slicica :)

i mene je bio, pa sam novine ostavljao na pultu ili davao sledecim kupcima, a inace sam to pazario u 5 trafika. svaka dobije po 3 primerka dnevno otpr;

i ja sam se intenzivno igrala za sp pre četiri godine. popunila i pravi i online album. sad ću gledati da se bar ovim drugim pozabavim kad krene.

ako se dobro sećam, bila sam u onoj ™, tzv. delijinoj grupi. :)

mocavukotić, drug i džentlmen, rešavao je umesto mene neki kviz da se ogrebem za koju dodatnu kesicu.

eh, to su bili dani.  :wub: