Tinman Posted Monday at 10:53 Posted Monday at 10:53 (edited) @steins Da Jedva samo našli album da kupimo, a i kesice sa sličicama su bile retkost do pre 3 dana. Edited Monday at 10:54 by Tinman
goofs Posted Monday at 10:55 Posted Monday at 10:55 Ja se dvoumim, gledao sam neke rivjuove na YT, ljudi uglavnom nisu zadovoljni. Kakav je album? Može li se uporediti sa ovim NBA albumima što izlaze i što su uglavnom krš?
steins Posted Monday at 11:17 Posted Monday at 11:17 18 minutes ago, goofs said: Ja se dvoumim, gledao sam neke rivjuove na YT, ljudi uglavnom nisu zadovoljni. Kakav je album? Može li se uporediti sa ovim NBA albumima što izlaze i što su uglavnom krš? Ne znam, meni se svidja. Sličice su informativne (po meni nedovoljno al to je do mene) i daju samo prethodnu sezonu. Ima 24 sličice što je korektna cifra. Ne mogu da ih uporedim sa NBA albumima jer to nikad nisam držao u rukama 1
Tinman Posted Monday at 14:08 Posted Monday at 14:08 Slažem se sa @steinsda bi sličice mogle biti bolje, do sad nisam skupljao nista sem fudbala tako da je sigurno da ima nedostataka u detaljima. Klincu se dopada, a meni je zanimljivo.
steins Posted Monday at 17:28 Posted Monday at 17:28 3 hours ago, Tinman said: Slažem se sa @steinsda bi sličice mogle biti bolje, do sad nisam skupljao nista sem fudbala tako da je sigurno da ima nedostataka u detaljima. Klincu se dopada, a meni je zanimljivo. Da samo što sličica nema ni za lek. Katastrofalno su ovo odradili.
sasha Posted Monday at 17:44 Posted Monday at 17:44 16 minutes ago, steins said: Da samo što sličica nema ni za lek. Katastrofalno su ovo odradili. Izgleda da je ovaj lik iz Bg-a pokupio sve i prodaje na ebay-u https://www.ebay.com/sch/i.html?sid=dragi009&_pgn=1&isRefine=true&_trksid=p4429486.m3561.l49496
steins Posted Monday at 17:48 Posted Monday at 17:48 Just now, sasha said: Izgleda da je ovaj lik iz Bg-a pokupio sve i prodaje na ebay-u https://www.ebay.com/sch/i.html?sid=dragi009&_pgn=1&isRefine=true&_trksid=p4429486.m3561.l49496 Prodavačice imaju ograničenje na broj kesica koje mogu da se kupe na trafici. Morao sam da iskoristim sve svoje veze da pazarim kutiju. Očigledno da veliki broj sličica završava na crnoj berzi.
Tinman Posted Monday at 18:47 Posted Monday at 18:47 Ovde ih nije bilo danima, ali ih poslednjih par dana ima na trafikama.
Recommended Posts