Mr.Mxyzptlk Posted May 31 Share Posted May 31 imao sam grb srbije sa zelenim... dao nekom detetu, posle cuo da sam mogao da ga trejdam za dve tri zlatne 1 Link to comment
copkillah Posted May 31 Share Posted May 31 13 minutes ago, Sundance Kid said: kako objasniti misteriju univerzuma da su albumi euro 88 i euro 92 pojam kvaliteta za ova trenutna i skorašnja sranja... Pa i nije neka misterija, gramzivost i pohlepa, Cash hit&run Link to comment
petaras Posted June 3 Share Posted June 3 Zelenu (grb Nemacke) sam zamenio za dve zlatne SP, nisam uspeo da iskukam trecu... I onda sam nekih 100ak duplikata (bez ikakvih retkih, nekih i po 4-5 istih) zamenio za jos 3 zlatne SP... Sad mi nedostaje 8 zlatnih i nemam predstavu kako da ih nabavim osim da im platim tih 400-600 dinara (kako za koju), svakako mi je isplativije nego da kupujem kesice i da se nadam da ce biti neka... Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted June 3 Share Posted June 3 jel na kesicama sa zlatom pise nesto sto ukazuje da je unutra zlato? 1 Link to comment
petaras Posted June 3 Share Posted June 3 Postoji onaj Eco Pack u kom se dobije valjda 35 slicica i jedna zlatna garantovano, ali kod nas je nestalo toga odavno... Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted June 3 Share Posted June 3 neko je kacio da na kesicama na poledjini nesto pise kao Link to comment
goofs Posted June 6 Share Posted June 6 11/20 žabara iz albuma nije na spisku reprezentacije za Euro, uključujući i famoznog PTW. Bravo Topps Link to comment
*edited by mod Posted June 12 Share Posted June 12 Zamolili me da ponesem sličice u Nemačku, kao biće raznovrsnije. Moram da kazem da sam iznenađen da ih nema ni na jednoj trafici. Sad da li je toliko interesovanje ili su samo uzeli male količine, to već ne znam. Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted August 25 Share Posted August 25 jel porucivao ko preko toppsa slicice koje nedostaju? Link to comment
goofs Posted September 7 Share Posted September 7 Popunio album, evo koliko, 2 meseca nakon završetka takmičenja. Poručio sam poslednjih 6 zlatnih od Toppsa, ali na adresu ortaka što živi u Londonu, pa su mi njegovi doneli. Dostava za Srbiju sa UK sajta nije postojala, a dostava sa DE sajta je inicijalno koštala oko 30e, a ubrzo nakon toga nije postojala, čak nije moglo ni da se poruči da se dostavi u DE (što mi sve sugeriše samo da su uzeli preveliki zalogaj koji nisu bili u stanju da ispoštuju pa su jednostavno ugasili porudžbine). Sve u svemu, dosta "bolno" iskustvo, Topps apsolutno nedorastao zadatku. 1 Link to comment
Recommended Posts