Jump to content

Forumaski basket

Featured Replies

Hi, my name is Troy McClure, you kids may remember me from Beach recreation centre....ali video je urnebesan. sa sve debelom gospojom u pozadini...
Tacno sam pretpostavio da si poceo sa online lekcijama, vidno si poboljsao levi ulaz uz ceonu liniju...

Ako dozvolite da vam se prisljamci MayDay, inzistiram da primite i mene, inace idete kod uciteljice jer necete da se druzite i kod ombudsmana zbog rodne diskriminacije. Ko ne voli dlakave noge, neka gleda na drugu stranu. A i siguran sam da razlika u kvalitetu nije drasticna. Kladim se u gajbu piva da bih joj 1 na 1 izasao iz cigana svaku partiju.

akording tu vremenska prognozla, nista od basketa ni za vikend? :unsure:

• Author

da samo znate koliko je tesko igrati dodole za kisu kad imas sjebanu kicmu ko ja <_<

da samo znate koliko je tesko igrati dodole za kisu kad imas sjebanu kicmu ko ja <_<
Give me some credit, i ja sam dodolao on my own...posto nisam u BG za vikend pa reko da ne propustim mnogo gradiva... :wicked:

Edited by ducca

pu, strebere!

• Author
Give me some credit, i ja sam dodolao on my own...
tvoje je bilo da u lutku sa Kovikovim likom nabijes onu iglu, a ne da dodolas. ubi me sad reuma od ovolike vremenstine angry.gif

Pa ti imaš lutku sa mojim likom. Wubasto.

• Author

svako ko ima malu bebu ima po jednu kucigonzoc.jpg

Ova meteorologija je nauka koliko i sportsko kladjenje. Taman sam hteo da pozovem danas na basket vodeci se prognozom od juce na w2u gde su najavili kisu tek za uvece, ali avaj, promenili su prognozu u roku od 12 sati i sada najavljuju kisu izmedju 12 i 15. Hebem ti ovakvo leto.

Koje nije bilo :D.Jebem mu mater, svaki dan mi na widgetu pishe da ce danas da bude oblachno, a vecheras i naredna tri dana kisha :rolf: .

• Author

i bog place za mojom kosarkaskom karijerom -_- nego pederi, ajde obecajte da cete mi napraviti Memorijalni furunasko-basketaski turnir Vasilij Zajcev. Kovik i Venom me svake godine dignu iz kolica da zakucam. Pejsi ne moze. zbog ledja :wicked:

a dajjjj!! necu! moci ces da igras kad se oporavis, je l' da? sve normalno?

• Author

naravno da cu igrati610xirb.jpg

Edited by Vasilij Zajcev

Jepte se, ja igro јuče! Bilo super.