ducca Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Hi, my name is Troy McClure, you kids may remember me from Beach recreation centre....ali video je urnebesan. sa sve debelom gospojom u pozadini...Tacno sam pretpostavio da si poceo sa online lekcijama, vidno si poboljsao levi ulaz uz ceonu liniju... Link to comment
Milogled Bluff Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Ako dozvolite da vam se prisljamci MayDay, inzistiram da primite i mene, inace idete kod uciteljice jer necete da se druzite i kod ombudsmana zbog rodne diskriminacije. Ko ne voli dlakave noge, neka gleda na drugu stranu. A i siguran sam da razlika u kvalitetu nije drasticna. Kladim se u gajbu piva da bih joj 1 na 1 izasao iz cigana svaku partiju. Link to comment
MachineGunEtiquette Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 akording tu vremenska prognozla, nista od basketa ni za vikend? Link to comment
Vasilij Zajcev Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 da samo znate koliko je tesko igrati dodole za kisu kad imas sjebanu kicmu ko ja <_< Link to comment
ducca Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 (edited) da samo znate koliko je tesko igrati dodole za kisu kad imas sjebanu kicmu ko ja <_<Give me some credit, i ja sam dodolao on my own...posto nisam u BG za vikend pa reko da ne propustim mnogo gradiva... Edited June 26, 2009 by ducca Link to comment
Vasilij Zajcev Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 Give me some credit, i ja sam dodolao on my own...tvoje je bilo da u lutku sa Kovikovim likom nabijes onu iglu, a ne da dodolas. ubi me sad reuma od ovolike vremenstine Link to comment
kovik Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Pa ti imaš lutku sa mojim likom. Wubasto. Link to comment
Vasilij Zajcev Posted June 27, 2009 Author Share Posted June 27, 2009 svako ko ima malu bebu ima po jednu kuci Link to comment
RoccoBArocco Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Ova meteorologija je nauka koliko i sportsko kladjenje. Taman sam hteo da pozovem danas na basket vodeci se prognozom od juce na w2u gde su najavili kisu tek za uvece, ali avaj, promenili su prognozu u roku od 12 sati i sada najavljuju kisu izmedju 12 i 15. Hebem ti ovakvo leto. Link to comment
Venom Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Koje nije bilo :D.Jebem mu mater, svaki dan mi na widgetu pishe da ce danas da bude oblachno, a vecheras i naredna tri dana kisha . Link to comment
Vasilij Zajcev Posted June 27, 2009 Author Share Posted June 27, 2009 i bog place za mojom kosarkaskom karijerom -_- nego pederi, ajde obecajte da cete mi napraviti Memorijalni furunasko-basketaski turnir Vasilij Zajcev. Kovik i Venom me svake godine dignu iz kolica da zakucam. Pejsi ne moze. zbog ledja Link to comment
MayDay Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 a dajjjj!! necu! moci ces da igras kad se oporavis, je l' da? sve normalno? Link to comment
Vasilij Zajcev Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 (edited) naravno da cu igrati Edited June 28, 2009 by Vasilij Zajcev Link to comment
MachineGunEtiquette Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Jepte se, ja igro јuče! Bilo super. Link to comment
Recommended Posts