June 5, 200816 yr u subotu je otvaranje evropskog prvenstva u fudbalu koje se ove godine održava u dve zemlje, austriji i švajcarskoj (© dobrosav gajić), tako da će verujem većina forumaških basketaša odlučiti da prisustvuje onom spektaklu gde će biti pasivni promatrači.
June 5, 200816 yr Ja sam za sketba, prva tekma je ionako bez veze....a mozemo da probamo i ranije, recimo u 4, nece biti pretoplo mislim za vikend.
June 5, 200816 yr ja imam dogovoreno praćenje 1 otvraranja, uz propratne rituale, tako da bi meni odgovaralo samo ako je negde oko 2. treba se doterati za otvaranje, red je. uvažavam jezero kao stimulans u tom slučaju.
June 6, 200816 yr jbg, tenis je u 2 ako se ne varam, a dogovorio sam već to gledanje fuzbala, nekako je greota ne ispratiti početak....
June 7, 200816 yr nadam se samo da necemo tokom celog EP propustati basketKvota 1.20 da hocemoAko nista drugo, mozemo odigrati (od sledeceg vikenda naravno, sad je vec jasno da je kasno za dogovore) nekih sat vremena, 2-3 basketa, pa potom iskoristiti prigodu i veoma diskretno preseliti pred kakav javni ekran, uz ladnu kriglu (bez uvrede Smorenko:))...
June 12, 200816 yr Author hocemo da probamo za subotu oko podneva recimo? bice svezije ali suvo...necemo ni do predinfarktnog stanja doci...1...