kovik Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Nije. ?:(Biće da se i njoj pokvarilo nešto od pokućstva, recimo šporet...
pacey defender Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 u subotu je otvaranje evropskog prvenstva u fudbalu koje se ove godine održava u dve zemlje, austriji i švajcarskoj (© dobrosav gajić), tako da će verujem većina forumaških basketaša odlučiti da prisustvuje onom spektaklu gde će biti pasivni promatrači.
ducca Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ja sam za sketba, prva tekma je ionako bez veze....a mozemo da probamo i ranije, recimo u 4, nece biti pretoplo mislim za vikend.
Joe D Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 i ja sam pre za sketba nego za tekmu, ali nisam u mogucnosti.
smorenko Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 i meni vise odgovara ranije kako bih mogao da ispratim i desavanjima u dzezeru
pacey defender Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ja imam dogovoreno praćenje 1 otvraranja, uz propratne rituale, tako da bi meni odgovaralo samo ako je negde oko 2. treba se doterati za otvaranje, red je. uvažavam jezero kao stimulans u tom slučaju.
pacey defender Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 jbg, tenis je u 2 ako se ne varam, a dogovorio sam već to gledanje fuzbala, nekako je greota ne ispratiti početak....
smorenko Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 nadam se samo da necemo tokom celog EP propustati basket
ducca Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 nadam se samo da necemo tokom celog EP propustati basketKvota 1.20 da hocemoAko nista drugo, mozemo odigrati (od sledeceg vikenda naravno, sad je vec jasno da je kasno za dogovore) nekih sat vremena, 2-3 basketa, pa potom iskoristiti prigodu i veoma diskretno preseliti pred kakav javni ekran, uz ladnu kriglu (bez uvrede Smorenko:))...
Vasilij Zajcev Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 hocemo da probamo za subotu oko podneva recimo? bice svezije ali suvo...necemo ni do predinfarktnog stanja doci...1...
Recommended Posts