smorenko Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 sta da vam kazem, konzilijum lekara preporucuje mirovanje, ali ako ustreba 6 uzecemo u razmatranje jos jednom preporuku.kako sad stvari stoje nema tu ni za 2 na 2.ajde vi opet na prebrojavanje, a ja donosim konacnu odluku sutra
ducca Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Kao sto rekoh, cetvrtkom je sve super...Sad spade knjiga na 3 slova
kovik Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 More, sve bih ja vas da trčite dužine, tribine i kamikaze po podnevnom suncu Ja sam raspoložen još uvek, ako se nekim čudom iskupite.
pacey defender Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 pa ima nas četvorica (Ducca, Delija, Kovik i mua). Strateški je bitno da se nađemo, da održimo 1 kontinuitet i pokažemo dušmanima da nas vremenske neprilike i povrede ne mogu sputati.
pacey defender Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 nek se prijavi peti i tu je i šesti :)pa ako si u stanjoo da igraš, svakako nije neophodno da nas bude 6orica; verovatno ćemo se u basketu 2na2 međusobno utrkivati ko će pauzirati i učititi koristu stvar za ekipu odlaskom do česme.A tu je i 1 jezero.
ducca Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ajde probajmo da pojurimo jos jednog-dvojicu sa strane, ja cu okrenuti 2-3 ortaka koji bi mozda igrali ali nista ne obecavam. Mislim da je na ovoj vrucini 2 na 2 prevelik zalogaj...
smorenko Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 huh, ja dolazim, ali malo kasnim, tako da mislim da sam negde oko 6 na terenima.umoljava se pacey da mi posalje sms u slucaju otkazivanja posto necu biti uz komp. vidimo se
pacey defender Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 ok, onda da udje u zapisnik> u pola 6 kod kamenja. vazi ovo za sms, bez brige.
ducca Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 (edited) Moguce je da i ja zakasnim pa ako me nema do pola 6 slobodno palite na terena, naci cu vas tamo...p.s. Samo da dodam da postoji neka sansa da ne uopste se ne pojavim jerbo mi je bojler riknuo i cekam majstora, a to moze potrajati izmedju pola sata i cele veceri , s njima se nikad ne zna. Samo da se izvinim ako slucajno ispalim, visa sila je trenutno u pitanju Edited May 31, 2008 by ducca
Delija67 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Bilo nas je 5 komada. Goranz, Kovik, Pacey Defender, Smorenko i ja. Odigrali nekoliko partija 2 na 2, a onda su nas neki klinci izazvali da odigramo 5 na 5. Odigrali smo jako do samog kraja, i pobedili 101:87. Razlika bi bila i veca da nije doslo do opustanja pred kraj pri vodjstvu od 30 razlike.
pacey defender Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 (edited) goranz svojom prodornošću sa kraja na kraj terena, podseća na 1 plejmejkera Partizana, Smorenko je, iako povređen, u stilu najboljih ogranizatora igre, kojima nije strano da pogode i iza linije 6.25 za tri poena, pokazao da se na njega može računati. Delija je poslovično preciznim šutevima sa poludistance, istrčavanjem kontri, i odličnom igrom u odbrani u odlučujućim momentima, opravdao nadimak "kvačilo". Kovik odličan pod oba koša. Pacey se istakao promašajima, i uspešnom skok igrom protivu omalenih srednjoškolaca. Edited June 1, 2008 by pacey defender
ducca Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ljudi, izvinjavam se još jednom, ispalio sam big time ali stvarno nije bilo do mene. p.s. Je l bilo na kraju onih modestinih specijaliteta ili ne?
Recommended Posts