ducca Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Koje smo pičke , ubi nas vremenska prognoza i par kapi kiše u pojam...
Joe D Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 E vala bas. A ja necu moci da dodjem sledeci vikend kada bude mega-okupljanje sa sve modesti, zajcevim i izgleda shimprom
smorenko Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 jebalo vas vreme, ja jednom nemogu da dodjem i vi se neokupite dakle sledece nedelje nema otkaza
Zli Gli Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Koje smo pičke , ubi nas vremenska prognoza i par kapi kiše u pojam...Taman sam ja hteo to da napisem ali bolje je ovako ?
smorenko Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 jeste da su za subotu najavili kisu, al ajde da krenemo sa prebrojavanjem, staro mesto (kamenje) u novo vreme (pola 6) pa da vidimo koliko nas ima. po ovakvom suncu brzo se suse tereni, tako da:1. najnizi
ducca Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 4.Ipak ne vredi bez Smorenka, mi ostatak nismo ni za Q... :P Inače što se tiče kiše, ko mi je još jednom pomene glavu ću da mu razbijem:) Ne, stvarno je bez veze da nas neki prolazni pljuskić opet sjebe, pretoplo je i kao što Smorenko reče brzo se suši.Inače, kako smo četvrtkom svi ažurni, skupimo se četvorica u roku od sat vremena a posle toga za ostatak povuci-potegni do subote popodne. Aj da vidimo ovonedeljni scenario.
pacey defender Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 (edited) pa ništa, ako ljusne kiša, put od terena do 1 Jezera je kratak, a popločan dobrim namerama. Edited May 29, 2008 by pacey defender
smorenko Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 postoji vrlo realna mogucnost da ne dodjem u subotu posto sam sinoc na fudbalu iskrivio zglob. nije nateklo, ali danas bolucka. videcemo kako se razvija situacija. lekarski konzilijum ce do poslednjeg trenutka vecati. javnost ce biti blagovremno obavestavana o stanju 1 najnizeg.
pacey defender Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 postoji vrlo realna mogucnost da ne dodjem u subotu posto sam sinoc na fudbalu iskrivio zglob. nije nateklo, ali danas bolucka. videcemo kako se razvija situacija. lekarski konzilijum ce do poslednjeg trenutka vecati. javnost ce biti blagovremno obavestavana o stanju 1 najnizeg.Today, 12:44 drzi se, smorenko
Zizou Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ja povredio nogu pre deset dana na fudbalu. Prvih dana nisam mogao da hodam normalno, ove nedelje prolazi ali nedovoljno za kvalitetan basket kakav se zahteva. Juče pokušao da trčkaram malo, ali osetio blagi bol pa da se ne zezam previše.
smorenko Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 (edited) konzilijum lekara je na svojoj prvoj sednici ustanovio da je pacijent neopevana budala, jer se ponasao potpuno neodgovorno prema svom zglobu zbog cega se pojavio otok.kako bi predupredio dalje gluposti prouzrokovane maloumnoscu pacijenta, konzilijum lekara je odlucio da se javnost iskljuci iz daljeg toka oporavka.javnost cemo obavestiti o rezultatima lecenja pred sam pocetak ovog spektakularnog sportskog dogadjaja. konzilijum razmislja da se pacijent posalje i na psihjatrijske preglede. Edited May 29, 2008 by smorenko
Vasilij Zajcev Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 ja sam takodje i za fizijatra, i za psihijatra: u trenutku euforije prihvatio neko jedrenje i zaboravio bekkspirijens, nika kejva, pocetak plej ofa, i forumski basket. sreca u nesreci je sto sam pojebo ledja preksinoc na basketu, pa verovatno ne bih mogao ni da ucestvujem u ovom poslednjem...zelim vam uspesnu sportsku manifestaciju,artur takac
pacey defender Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 ebi ga, rasulo se društvo. kovik, joe, hotshot?
Recommended Posts