Jump to content

Forumaski basket

Featured Replies

dakle, predpostavljam da je ostalo ono sto smo se dogovorili, kod kamenja u pola 5.1. najnizi

Apsolutno!2

Gde je/sta je kamenje, i koga dana? Mozda bi to konacno mogao biti taj dan kada ja mogu.

3. gambirožadolazim, raskrčio rokovnik :D Joe, subota u pola 5, kod one imitacije stonhendža na adi.zajcev, venom?

Nein, ali mozda svratim da vas pozdravim :). Zauzet sam na Adi.

Subota moze. Jos kada bih znao kako da vas prepoznam(znam Smorenka, doduse).

5

• Author

intezivno zavidim na drugom uspesnom okupljanju, izgleda...ovog puta sa svadbe dobrog skolskog :( ujedno obecavam da od sledeceg basketa na adu leti novi avio prevoznik - air zajcev! spremite se za nezaboravnu voznju :wicked:lep basket, lepo vreme!...shalu na stranu, moram da pocnem ponovo sa basketom sto pre, probio sam cak i onu kilazu posle vojske i na pragu sam kluba100 :unsure:

zidan, delija, ,hotshot?ajmo, još jedan makar za 3na3

Ja ne mogu sutra.

računaš na mamoorlook od proslave ?Srećan rođenadan !

Edited by pacey defender

Ja cu doci ako treba taj jedan samo jos da vas prepoznam.

Ja cu doci ako treba taj jedan samo jos da vas prepoznam.
Videćeš 4-5 ljudi oko kamena i ključni element u njihovom posedu - košarkašku loptu. Ma ne brini ništa, svi smo se pitali isto pitanje prvi put pa smo se nekako iskupili...

Ne stižem danas.

1 izvestaj:bilo nas je tacno 6 (kovik, No 7, ducca, JoeD, pacey i moja niskost).poceli po najgorem suncu i to nam se osvetilo, tako da smo crkli posle druge partije i jedva odigrali jos koju. No7 je pokazao talenat i kvalitet.bilo bi jako dobro ako bi mogli da skupimo 9 persona te da se malko mesamo, ipak su neki u godinama, a sut nesto nije na nivou.najvazniji dogadjaj je zapravo oozice umesto oozica tacnije jezero gde se posle otislo na picence. s obzirom da ja sledece subote necu biti nazocan, moli ostale da ne prekinu tradicje koje su veceras uspostavljene.vidimo se za dve nedelje.