Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted

Moze nedelja, posle basketa mozemo u neku kavanu na Srbija - Kina, derbi :D

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted

Oce li biti nekad organizovano takmicenje u sutiranju trojki ili slobodnih bacanja? Zbog nas koji nemamo nimalo kondicije, a volemo ovaj sport..

Posted

Ne, ali mozete da nabijate kondiciju donoseci vodu :P

Posted

Ja u subotu nisam tu , a u nedelju ne znam kad se vracam u BG. Ako stignem do 18h onda cu doci na basket pa pravac Arena.

Posted
Ne, ali mozete da nabijate kondiciju donoseci vodu :P
Posteno :(
Posted

Iskreno da ti kazem, bio bi preveliki blam da napravimo takmicenje u sutiranju slobodnih bacanja. Jer nam inace treba bar 10 minuta da se podelimo, dok bar njih troje pogodi bacanje :lol: .

Posted

Samo ti nastavi tako, pa kad otvorim topic Furunasko sutiranje slobodnih bacanja i kad dovedemo forumaske ribe, prvi ces dotrcati. Al ce onda biti kasno :P

Posted

Enivej, ima ih dovoljno koji riknu dok dopesace do terena da odsustvo kondicije nije izgovor. Odsustvo umeca... takodje nije izgovor :D.Sve je u stavu, to ce ti postati jasno kad se Pera Kapiten penzionise kao milioner.

Posted

Je l' mogu ja da budnem Pera Kapiten u nas? Evo, kljakav sam, imam bradu, Zajcev me obozava, kush vishe?!

Posted

Jel imas najveci dusek naplazu u Novom?

Posted (edited)

@ goofs: dont bi ridikjulus, bre!@ Delija: neam dushek, al imam peshkir. Dao mi Venom. :wub:

Edited by MachineGunEtiquette
Posted

stanje je:sigurni: venom, pejsi, goofs i jamozda: timmy, barry, delija pivo: kovik (obavestite ga) i milogled peskircic: machinenedelja 18h kod kamenja

Posted

goofs, ti beše imaš mrežicu? aj ponesi...