goofs Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Gde bese Mika Alas? Ja sam pre za to definitivno, i zbog pakla sto kaze Ducca, ali i zbog velicine sale u MGu.
mary mary Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 skola je na cosku jovanove i visnjiceve. provericu veceras jel osvetljeno. znam da je bilo, igrali su neki fudbal za vreme svetskog prvenstva. imam ja 3 lopte, pa mogu jednu proglasiti za forumasku :)
mary mary Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 (edited) kasnim jedan dan sa informacijama :)postoje dva kosa, ima jedan reflektor sa strane. na jednom kosu se odlicno vidi, na drugom dobro. teren je pristojan.ako hocete uvece radnim danom vi se upisujte.ja predlazem cetvrtak, posle 20hocekuje nas duga i hladna zima, plakacemo za lepim vremenom :( Edited July 20, 2010 by mary mary
kovik Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 (edited) Basket, vikend. Ada ili Ćordol, dozvoliću vam da izaberete poprište svog ultimativnog poniženja.I kada se skupite u dovoljnom broju, pustite SMS na svimavećdobropoznati™ broj - ne očekujete valjda da otvaram forum svaki dan? Edited July 27, 2010 by kovik
BarryWhite Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Sad u ovaj cetvrtak uvece idem na utakmicu a svi drugi termini mi odgovraju.
El Mago Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 da li je neko zainteresovan da mi se pridruži u osvajanju 1 peruanske lige? titula je titula :D http://www.sanmarcosbasketball.webs.com/ We are currently selecting the new Roster for the 2010 season, if you would like to be considered, please send us an email to luis.ramirezlenci@gmail.com including your data so we can contact you later on for a interview. Thank youWe`ll be looking forward to hear from you soon
Venom Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dva i po meseca:basket x1izgubljena lopta x1Neoprostivo. Prozivka u nedelju na Adi...
MachineGunEtiquette Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Zajebavas da si doso? Pih, ja ozlijedjen, a i u Njemachkoj tada.
Venom Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 :lol:Vo iz Nemacke, vo u Nemacku, izgleda.Dolazim u gluho doba noci subota na nedelju i ne idem kuci, nego direkt na Adu. Tu vas cekam. Six hundred hours.
MachineGunEtiquette Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 E jeote, a ja u subotu zorom odo... Nego, aj dok se ja vrnem, a brzo cu, i izvidam rane, zavedi der malo reda i discipline. Ja cu se vec povinovati novom/staaarom ustrojstvu.
pacey defender Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 u nedelju max dnevna 27C, bez kise. umesto da se opijate u brodu, mogli biste malo basketa odigrati... :P
Recommended Posts