goofs Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Gde zivis? Ako si negde blizini centra grada mogu ja da prodjem da je pokupim?Ima nas 5 za sada, mogu da cimnem nekog sa strane ili cemo tamo da trazimo zrtve?
John Coltrane Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 docicu da vas pozdravim, ali od igre nista verovatno cu biti ubijen zbog rodj. :D
mary mary Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 nikakav info, ne postoji kult forumaskog basketa <_< kako odigraste? ko je napredovao/nazadovao?
Teixeira Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 (edited) ako ste raspolozeni, moze od nedelje u chetvrtak ili petak (preferably :D) da se igra u sali u matematichkoj... neshto tipa od 5-7 ili od 6-8 sati.goranz mi kaze da hoce, ochekujem da ga i vi ostali pratite :Dedit: nisam bash lepo formulisao - moze i oba dana, ako vam se bash igra... Edited July 17, 2010 by Teixeira
Goranz Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Basket odlican, Preza najvise napredovao, postaje igrac kojeg je nemoguce cuvati. Ostali u granicama svojih vise nego skromnih mogucnosti.
goofs Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 ako ste raspolozeni, moze od nedelje u chetvrtak ili petak (preferably :D) da se igra u sali u matematichkoj... neshto tipa od 5-7 ili od 6-8 sati.ne bih bas da trujem, ali "sala" u matematickoj je najmanja i najraspalija sala na svetu
Teixeira Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 ne bih bas da trujem, ali "sala" u matematickoj je najmanja i najraspalija sala na svetu kada si bio poslednji put? jeste mala, ali nije najmanja ni od svih bgd gimnazija za pochetak, a sredjena je proshle godine, kao i cela zgrada shkole. nisam znao da su forumashi postali tolike atlete da im je potreban veliki teren pionira da bi mogli da se ljudski rastrche na kosharci...
BarryWhite Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ja moram da prijavim da sam izgubio forumasku loptu Ostavio sam je pored stolice kad smo sedeli u Jezeru i izgleda da se negde otkotrljala pa je nisam poneo kad smo krenuli. Jos sam jutros ustao rano i otisao da proverim da slucjano konobar nije ostavio u sanku ali jbga nista. Ostaje bar za sad da priveremeno za sledeci basket donesem onu loptu ( molten ) sto sam nasao na adi koju je neko zaboravio ( neki slican debil kao je :D ). OK je lopta, igrao sam vec sa njom ali ona nasa je bila bolja.
Teixeira Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 mislim da je pravi trenutak da ulozite u jednu evroligashku loptu kod mene... u prodavnici 9k, kod mene 4 :D
mary mary Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ja moram da prijavim da sam izgubio forumasku loptu to je sve zbog piva u jezeru sta mislite o kosevima napolju u skoli Mika Alas?
ducca Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Nisam za varijantu sale, makar ne jos 2 meseca, previse je pakleno da bi smo se jos i zatvorili. A i terminmi je iskreno klimav, pre 8 radnim danom tesko. Mada Merina ideja o Alasu nije losa, mada je to planirano x puta...
Recommended Posts