Skyhighatrist Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Same here, posle poslednjeg updatea, malo malo pa se polomi, i onda kae "Well, this is embarrassing..." Najluđe je što uglavnom ne može da ponovo otvori forum, ostali tabovi se učitaju bez problema.
Lena Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 E jes'... Do te lomljave je po pravilu dolazilo onda kad hoću da otvorim stranicu na ovom forumu, i to uglavnom neku koja sadrži dosta video klipova. Zbog toga sam mislila da zeza fleš plejer i da sam rešila problem, ali jok... Da nije do foruma...
Reaktor Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 "Ako smo pali, bili smo padu skloni" Mozilla Firefox (pre 2 minuta)
notenoughreasonsforclaire Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 I mene zeza samo kod Foruma...
Milosh76 Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Koja vam je verzija firefoxa i koja je verzija flash playera? Koji je OS u pitanju? Koji je antivirus u pitanju?
Reaktor Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 (edited) Koja vam je verzija firefoxa i koja je verzija flash playera? Koji je OS u pitanju? Koji je antivirus u pitanju? Poslednja*, poslednja*, Win7 , Avast * skinute sa njihovih sajtova edit: Firefox 51.0.1. (32-bit) Edited February 3, 2017 by Reaktor
Reaktor Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 (edited) Mislim da sam rešio problem sa rušenjem Firefoxa - isključio sam Shockwave Flash u Add-ons Menadžeru. Prestao jućub da secka momentalno, ranije se rušio pretraživač kad pustim klip u jednom tabu, a u drugom probam da pustim klip okačen na forumu. Sad radi bez problema. Edited February 9, 2017 by Reaktor
Razzmatazz Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Moram da priznam da sam adobe plugonove odavno deinstalirao i da mi ne nedostaju uopšte. Retko gde još naletim da neko insistira na na tome, recimo ako ima neko predavanje ili snimljen video tutorijal, a mrzi ih da preprave na html5.
Jeremija Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Deinstalirano i ovde, i od tada retko kad crashuje/baguje. Za rad sa Flashom koristim Operu, koja je mnogo stabilnija u takvom okruženju.
Lena Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Mislim da sam rešio problem sa rušenjem Firefoxa - isključio sam Shockwave Flash u Add-ons Menadžeru. Probaću. Hvala :)
JozoMujica Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Ala piči nova Lisica, kano gepard sinji. Sačekajmo da se malo odomaći na računaru, da se napuni đubretom. :D Inače, radi kao munja.
I*m with the pilots Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Imam problem sa NoScript dodatkom od kako sam updateovala FF. Prosto ne mogu da radim sa novim sajtovima, ne mogu da omogucim neki skript (vec ucitani sajtovi od pre funkcionisu dobro). Probala sam neki savet koji sam nasla, da se restartuje FF bez ukljucenih dodataka, pa posle ukljuci, ali to ne vredi. Takodje sam ubila dodatak pa ponovo instalirala bas kao taj za FF 57 i - ne pomaze. Jos neka ideja...?
Recommended Posts