Jump to content
IGNORED

Fed & Davis Cup

levi

Recommended Posts

Posted

Nakon osvajanja DC moj lični stav prema istom se u velikoj meri promenio. Sada mi je značajan jedino kao instrument koji može da dovede neko vrhunsko ime kod nas u BG. Ako postoji promil šansi da vidimo Feda uživo, ja sam za to da izvučemo Švicere...Zbog toga i žalim što nismo prošli Argentinu. Jedini način da gledam jedan klasik Nole vs. Rafa je u DC u Beogradu, osim ukoliko se Rafa naprasno ne odluči da poseti SO, a verovatnoća da se to desi je eksponencijalno manja od verovatnoće da Srbija do kraja godine postane punopravna članica EU...

Posted

Federera treba uhvatiti u prvim kolima posto on kasnije izgubi interes, a Nadal ce verovatno doci kad god bude spreman.

Posted
Federera treba uhvatiti u prvim kolima posto on kasnije izgubi interes, a Nadal ce verovatno doci kad god bude spreman.
pa naravno da izgubi interes kada bez njega nece ni proci prvo kolo :D
Posted

Ma Federera treba hvatati u prvim kolima već neko vreme na svim turnirima...biggrin.gif. Što je sigurno sigurno je...laugh.gif

Posted

Ma bas je objasnio. Igrao bi taj kurcem masters, ako treba. Naravno, do 3:0 posle izgubljenih 7:6. Omiljen mu rezultat.

Posted (edited)

Izvučeni parovi za Dejvis kup 2012.- Spain (s)©(*) v Kazakhstan- Russia (s) v Austria ©- France (s) v Canada ©(*)- USA (s) v Switzerland ©- Italy v Czech Republic (s)©- Sweden v Serbia (s)©- Japan ©(*) v Croatia (s)- Germany © v Argentina (s)domaćini su obeleženi sa ovim c u krugu

Edited by Garnirung
  • 2 months later...
Posted (edited)

Huane Martine, seronjo jedan <_<4-4 u drugom

Edited by anantaram
Posted (edited)

Delpo je takav balvan, kao da ga je Marko Jaksic napravio.Ima bezbroj sansi da krene na mrezu kada razvuce Ferera, a on pusta mu da Daveed vraca slajs na liniju.U tajbrejku ce imati prednost zbog serve. Uze ga, 1-1 u setovima.

Edited by anantaram
Posted

Kako ga Delpo rešeta forhendima ko Bata Živojinović Nemce u partizanskim filmovima... Hail.gif

Posted

Kako se Rafa nervira...biggrin.gif. Ne igra mu se protiv Delpa u nedelju...

Posted (edited)

U petom mecu ce igrati Nalbandian, ne onaj Monako?Sad Ferer ima brejk, ali njegov svaki servis gem je mucenje, da ne kazem inkvizicija. Zasto li samo Delpo ceka Fererovu servu u publici?

Edited by anantaram