Jean-Luc Picard Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Nakon osvajanja DC moj lični stav prema istom se u velikoj meri promenio. Sada mi je značajan jedino kao instrument koji može da dovede neko vrhunsko ime kod nas u BG. Ako postoji promil šansi da vidimo Feda uživo, ja sam za to da izvučemo Švicere...Zbog toga i žalim što nismo prošli Argentinu. Jedini način da gledam jedan klasik Nole vs. Rafa je u DC u Beogradu, osim ukoliko se Rafa naprasno ne odluči da poseti SO, a verovatnoća da se to desi je eksponencijalno manja od verovatnoće da Srbija do kraja godine postane punopravna članica EU...
anantaram Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Federera treba uhvatiti u prvim kolima posto on kasnije izgubi interes, a Nadal ce verovatno doci kad god bude spreman.
freakns Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Federera treba uhvatiti u prvim kolima posto on kasnije izgubi interes, a Nadal ce verovatno doci kad god bude spreman.pa naravno da izgubi interes kada bez njega nece ni proci prvo kolo :D
Jean-Luc Picard Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ma Federera treba hvatati u prvim kolima već neko vreme na svim turnirima.... Što je sigurno sigurno je...
tsva Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 http://www.pressonline.rs/sr/sport/tenis/story/176813/Ljut+sam%2C+jer+Novak+nije+smeo+da+igra.htmlMester objasnio
hefaca Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ma bas je objasnio. Igrao bi taj kurcem masters, ako treba. Naravno, do 3:0 posle izgubljenih 7:6. Omiljen mu rezultat.
Garnirung Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 (edited) Izvučeni parovi za Dejvis kup 2012.- Spain (s)©(*) v Kazakhstan- Russia (s) v Austria ©- France (s) v Canada ©(*)- USA (s) v Switzerland ©- Italy v Czech Republic (s)©- Sweden v Serbia (s)©- Japan ©(*) v Croatia (s)- Germany © v Argentina (s)domaćini su obeleženi sa ovim c u krugu Edited September 21, 2011 by Garnirung
anantaram Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 (edited) Huane Martine, seronjo jedan <_<4-4 u drugom Edited December 2, 2011 by anantaram
anantaram Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 (edited) Delpo je takav balvan, kao da ga je Marko Jaksic napravio.Ima bezbroj sansi da krene na mrezu kada razvuce Ferera, a on pusta mu da Daveed vraca slajs na liniju.U tajbrejku ce imati prednost zbog serve. Uze ga, 1-1 u setovima. Edited December 2, 2011 by anantaram
Jean-Luc Picard Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Kako ga Delpo rešeta forhendima ko Bata Živojinović Nemce u partizanskim filmovima...
Jean-Luc Picard Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Kako se Rafa nervira.... Ne igra mu se protiv Delpa u nedelju...
anantaram Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 (edited) U petom mecu ce igrati Nalbandian, ne onaj Monako?Sad Ferer ima brejk, ali njegov svaki servis gem je mucenje, da ne kazem inkvizicija. Zasto li samo Delpo ceka Fererovu servu u publici? Edited December 2, 2011 by anantaram
Recommended Posts