keitel Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Nije samo to problem. Problem je što je bila baš teška svadja nakon dubl poraza od Belgije tamo neke 2004. ili 2005. i od tada je Dule van kombinacija za repku. Ja sam načuo neko nemušto objašnjenje da su ova dvojica danas igrali zajedno zbog olimpijade. Da li moraju da zabeleže neki nastup da bi bili prohodni za London ili čisto onako malo da se uklapaju postepeno nisam uspeo da skontam...Sad se više i ne sjećam šta je bilo ali znam da bi Novak sa autoritetom koji ima mogao da izgladi to. On je bar dobar sa obojicom, samo opet ne znam koliko se o tome razmišlja. Vemić, čini mi se, poslednjih godinu i nešto dana više sparinguje nego što igra ozbiljan tenis.
Jean-Luc Picard Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ako bi se išlo na kombinaciju sa dvojicom igrača projektovanih za dubl plus samo dvojicom za singl Bozoljac je tu sasvim OK za tog drugog dubl igrača. Ipak mislim da je ipak tu jedna druga stvar veći problem. Ziki je u padu forme već neko vreme. I daleko je on od one igre kad je bio prvi dubl reket sveta. Da je on na tom nivou mislim da bi zaista bilo manje važno koja kombinacija bi se izabrala.
anantaram Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Problem je ovo što kaže Picard. Dva igrač rezervisana za dubl su preveliki ulog, a Vemić ovih dana i ne igra ozbiljno.Treba da se izabere jedan koji će stalno igrati sa Nenadom i usavršavati njihovu igru. Viktor je meni najbolji za ovo, ali se time i smanjuje njegova upotrebljivost u singlu. Glede Tipse, on može da napravi glupost i u singlu i u dublu. Svejedno, i jedan i drugi mi dodju bolji izbor od Noleta za dubl.
Feindouno Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Boba rece juce da je Novak prihvatio da igra dubl Meni nije jasno zasto su mu to uopste nudili.
Quizmaster Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 (edited) Nije samo to problem. Problem je što je bila baš teška svadja nakon dubl poraza od Belgije tamo neke 2004. ili 2005. i od tada je Dule van kombinacija za repku. Ovo sad čujem.Pa, šteta, imali su skor 7:2 u Dejvis kupu, da su prevazišli taj sukob imali bi dubl i za olimpijske igre i za reprezentaciju. Bezveze. Edited July 10, 2011 by Quizmaster
Time Crisis Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Vemić je u dublu trenutno slabije plasiran od Novaka... to valjda dovoljno govori kako igra :)
Serpentina Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 (edited) Dakle, pobedili su Švedsku. Odraće ih Argentina.Danas sam malo slušala Armenulića šta govori, čovek nije više svoj. Možda je i on odlučio da stavi neku paricu u džep, i ukapirao da može da im se ili priključi ili da se skloni. Edited July 10, 2011 by Serpentina
renne Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 koga će to odrati argentina? I sa kojim igračima? U sred Beograda?
SNARC Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Sjajan mec izmedju SAD i Spanije..Fish i Ferer igraju za sve novce
Кристофер Лумумбо Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 (edited) ovo sve ide ka tome da cemo u decembru u areni gledati jedno od najboljih finala u poslednjih x godina. da li se moze zamisliti bolji kraj godine od duela djokovic - nadal u areni?! Edited July 10, 2011 by kojot
Recommended Posts