harper lee Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ahahahahahahahahahaAleksandra Krunic. Ponovo. Odbija da umre na terenu. I zakucava nas u Svetsku grupu. Jelena. Sest i po sati na terenu. Moze li neki mec sa Slovakinjama da se odigra a da ne bude cist horor? :D
Jozef K. Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 zbog svega sto je pokazala u federation cupu jeleni treba podici spomenik. :Hail: usao sam u kucu na 6:2, 5:2 i servis za slovakinje. (meni samo mala spomen-ploca :D)a ja sam ušao na 5:1, stvarno :)I ne promenih kanal do kraja. Nekako sam verovao :)
Čiko Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Masovni :Hail: za devojke. Propustih prvi set, ali sam zato uzivao u druga dva. :Hail:
Garnirung Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Tako su i Italijanke uzimale titule. Renking-šmenking, napaljenost je ono što se računa.Dobro, treba i znanja :D Sad bi još bilo lepo da nas mimoidju Ruskinje i sve 5. Sa Čehinjama, Belgijankama i Italijankama, može da se igra
Dankan Ajdaho Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Aleksandra je jedna od nainteligentnijih igračica koje sam ikada gledao.
Tastatura Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ja tek ovde vidim da su ove dve nase pobedile A ja idiot prekinuo da gledam na 5;1 u drugom setu
Mil@n Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Nisam gledao, ali po komentarima verujem da cure zaslužuju hail
Recommended Posts