Zli Gli Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Banjac dominira u svom stilu. Juce kad je Medvedev pizdeo na sudiju je opusteno u prenosu rekao "obratio se sudiji ti si smol ket da ne bi rekao pussy", ili tako nekako bese ali rekao je pusi opusteno sve uz smeh. Sad u finalu dubla morao da kaze Pesikanovo sve-australijski duel, to moraju da kazu svaki put kad igra neko iz iste zemlje, a i lozio se da izgovara prezime ovog Purcella mekano Prsl pa je valjda skontao da mu ne lezi i evo sad je Pursel po naski. Neunistiv je brat. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Cane Vukic Prebranac Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Јел истина да је Плавшић напустио СК?
ducca Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 Pričalo se da je korona u pitanju, ne znam detalje. Ali juče sam gledao neki džingl na SK sa njim ne znam ni ja za šta, možda sajt SK, tako da kapiram da ne bi puštali čoveka u program ako je otišao iz firme
James Marshall Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 Nije korona, otišao čovjek iz drugih razloga, neće ga biti očigledno neko vrijeme.
ducca Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 Tvitersi kažu zapalio preko bare i završio sa komentarisanjem. Nek mu je sa srećom svakako, bitno da nije nikakav zdravstveni problem. 1
John Coltrane Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 12 hours ago, ducca said: i završio sa komentarisanjem. E hvala je bobu da je bar 1 skinut sa liste. 2
notenoughreasonsforclaire Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Lik na Eurosportu u tri minuta nekoliko puta govori kako ljudi imaju "kese od usisivača" na ustima, a kada je iz petog puta uspeo da prepozna jedan karling tim, reče da mu je to uspelo "iako imaju ovo na licu, ove incidente"... 1
levi Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 srpski eurosport je fantastičan inkubator debila 3
kud u maglu Simoviću Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 deluje mi da svaki put kada komentator na nekom od domaćih kanala komentariše dešavanja oko var odluke to bude pogrešno. kada je ofsajd očigledan, on kaže nije ofsajd, kada je faul on ubeđuje publiku da nema razloga da se ne prizna gol last case višković na meču barnli jedinstvo, isti su i oni sa arene ako čita neko od njih ovo, batalite priču o susijskim odlukama dok je ne donesu, pričajte o vremenu, neki trač podatak, prelistajte ig fudbalera pa opišite sliku, šta bilo 1
Johny Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Kamo sreće da čitaju. Ja generalno i bez kad greši imam potpuno drugo viđenje fudbala od ovog Viškovića, uglavnom šta on predloži kao ideju za neku ekipu ja mislim obrnuto... A tek kad postavi nemoguću hipotezu da li će nešto da se desi (što veze sa mozgom nema) i onda čeka ishod... 1
keitel Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 Na sportklubu 1 svo jutro tenis ide bez komentara. Nije da mi baš nedostaje, ali ono, prvi kanal?
Profesionalac Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 Jel to ide u sekciju dobri ili loši komentatori?
radisa Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 1 hour ago, Profesionalac said: Jel to ide u sekciju dobri ili loši komentatori? Najbolji...
napadaj Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 https://sportklub.rs/ostali-sportovi/ostali-sportovi-ostalo/gojku-andrijasevicu-zlatni-mikrofon/U petak su sportski novinari Srbije imali poseban dan. Naš kolega Gojko Andrijašević dobitnik je nagrade za najboljeg komentatora u 2021. godini "Zlatni mikrofon" koju dodeljuje Udruženje sportskih novinara Srbije.[emoji854]
Recommended Posts