October 29, 20213 yr Ovaj mentos što radi Efes Žalgiris na osmici ima poznat glas. Rekao bih da je radio neki tenis na ES, a nije Pešikan. Već je uspeo da provali razlog loših igara Efesa, a to je da Larkin ne podnosi što je Vasa postao lider ekipe
October 29, 20213 yr Pretpostavljam da ovde ima i drevnijih od mene, možda se neko i seća. Kako se zvao onaj neki CG fudbalski komentator s unjkavim glasom što je radio prenose i preglede kasnih osamdesetih i ranih devedesetih. Nije Đurković ni Branko Vujisić. Čovek je odvalio antologijsku budalaštinu svojevremeno...
October 29, 20213 yr Da nije onaj s brkovima? Taj bi mogo da bude treci clan te ekipe. Onako indolentan, vise je radio emisije, mozda i gresim ali se prisecam 😂
October 29, 20213 yr NIje imao brkove. Oniži, klempav, svetlije kose, poguren, likom kao Mirsad Baljić.
October 29, 20213 yr Malopre na Areni, dobar u duelu taj I taj igrac, uzima posed bez lopte (PSG-Lille).
November 6, 20213 yr "Nejt Volters je postavio ton za ekipu Zvezde" - Ilija Kovačić u pregledu Evrolige
November 21, 20213 yr Jebote ovaj Jurišević je elementarno nepismen - stotinu i četiri jardi, i jardi i tako nekoliko puta. Kako mu ne para uši?
November 25, 20213 yr b92 Komentator vređao Hrvata tokom pozdrava sa Tadićem VIDEO Fudbalski komentator Sierd de Vos izazvao je skandal na holandskoj televiziji. On je uoči duela Bešiktaša i Ajaksa u petom kolu Lige šampiona vređao kapitena domaćih Domagoja Vidu. De Vos je na račun hrvatskog defanzivca uputio niz uvreda dok se on kao kapiten pozdravljao sa Dušanom Tadićem i sudijama. "Vida inače ne sme da igra u ovom terminu, jer je previše ružan, a sada deca gledaju televiziju. Bešiktaš je zbog toga morao da plati i traži posebnu dozvolu da Vida igra", rekao je De Vos.
November 26, 20213 yr Meni smešno što holanđani kažu za nekog da je ružan [emoji23]. Meni to palo na pamet... ... Shiit has hit the fan
December 8, 20213 yr Lazo Bakmaz otišao u penziju....[emoji19][emoji19][emoji19]... Shiit has hit the fan