Mindaugas Žukauskas Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 Ovaj mentos što radi Efes Žalgiris na osmici ima poznat glas. Rekao bih da je radio neki tenis na ES, a nije Pešikan. Već je uspeo da provali razlog loših igara Efesa, a to je da Larkin ne podnosi što je Vasa postao lider ekipe
Božo Crveni Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 Pretpostavljam da ovde ima i drevnijih od mene, možda se neko i seća. Kako se zvao onaj neki CG fudbalski komentator s unjkavim glasom što je radio prenose i preglede kasnih osamdesetih i ranih devedesetih. Nije Đurković ni Branko Vujisić. Čovek je odvalio antologijsku budalaštinu svojevremeno...
W.F.C. Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 Da nije onaj s brkovima? Taj bi mogo da bude treci clan te ekipe. Onako indolentan, vise je radio emisije, mozda i gresim ali se prisecam 😂
Božo Crveni Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 NIje imao brkove. Oniži, klempav, svetlije kose, poguren, likom kao Mirsad Baljić.
Miljenko Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 Malopre na Areni, dobar u duelu taj I taj igrac, uzima posed bez lopte (PSG-Lille). 1
čekmeže Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 Straja misli da Firmino ulazi da pojača napad. 1
Mindaugas Žukauskas Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 "Nejt Volters je postavio ton za ekipu Zvezde" - Ilija Kovačić u pregledu Evrolige
James Marshall Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Jebote ovaj Jurišević je elementarno nepismen - stotinu i četiri jardi, i jardi i tako nekoliko puta. Kako mu ne para uši?
Ted Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 b92 Komentator vređao Hrvata tokom pozdrava sa Tadićem VIDEO Fudbalski komentator Sierd de Vos izazvao je skandal na holandskoj televiziji. On je uoči duela Bešiktaša i Ajaksa u petom kolu Lige šampiona vređao kapitena domaćih Domagoja Vidu. De Vos je na račun hrvatskog defanzivca uputio niz uvreda dok se on kao kapiten pozdravljao sa Dušanom Tadićem i sudijama. "Vida inače ne sme da igra u ovom terminu, jer je previše ružan, a sada deca gledaju televiziju. Bešiktaš je zbog toga morao da plati i traži posebnu dozvolu da Vida igra", rekao je De Vos.
Aleksandar88 Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Meni smešno što holanđani kažu za nekog da je ružan [emoji23].
Frank Pembleton Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Meni smešno što holanđani kažu za nekog da je ružan [emoji23]. Meni to palo na pamet... ... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Lazo Bakmaz otišao u penziju....[emoji19][emoji19][emoji19]... Shiit has hit the fan
Recommended Posts