July 3, 20204 yr jel ovo vlada mijaljevic? [emoji23] btw prav slika se ne vidiPrva slika je hail emotikon Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
August 29, 20204 yr Plavšić bi definitivno mogao da se bavi nečim drugim, njegov glas da nije iritantan bio bi dobra zamena za valerijan. Pritom se prokurčio neosnovano u poslednje vreme pa naređuje NBA igračima da začepe i igraju košarku sve to dok ga dr. Nebojša razvlači po patosu u sopstvenom studiju. Tu je ćutao ko pičkica što i jeste. Pišam mu u usta, on će nekom da kaže čime treba da se bavi.
September 9, 20204 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: Au, kakav gej vajb šiba iz ovog posta Ja bas da pitam di su cice. Zavoleo ovog, onog, a u z.rodu nikog -.- Jel ovaj smarac stvarno gej?
September 9, 20204 yr Ja čuo da je bio sa Natašom MIljković čiji novinarski opus nije popularan na forumu, ali meni je ona jebeno prelepa uvek bila i solidan seleb kraš. Naravno i da jeste, to ne znači da nije topli brat. Edited September 9, 20204 yr by Mil@n
September 15, 20204 yr Sa zakasnjenjem da iskukam na Pesikana i njegove prenose US Opena. Ajde sto kenja standardno ono sve-ruski okrsaj, sve-americki, sve-srpski, ali je docekao i da igraju valjda Serena protiv Azarenke i jos neki mec gde su igrale igracice koje imaju decu pa je uleteo vise puta sa frazom sve-majka okrsaj, u duelu sve-majki i slicno. Sve ti majke jebem nenormalne, ludace.
September 15, 20204 yr Cekaj jel moguce da i Besiku neko, jos uvek, placa da bude komentator?! Ja njega nisam cuo jos od 3K.
September 15, 20204 yr Ako nisam nesto debelo prebacio u mozgu, on je radio prenose. Eurosport, valjda je tamo zaposlen i dalje. Strasan je lik.
September 19, 20204 yr On 29.8.2020. at 15:23, theanswer said: Plavšić bi definitivno mogao da se bavi nečim drugim... Pišam mu u usta, on će nekom da kaže čime treba da se bavi.