zoki Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 jel ovo vlada mijaljevic? [emoji23] btw prav slika se ne vidiPrva slika je hail emotikon Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
theanswer Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Plavšić bi definitivno mogao da se bavi nečim drugim, njegov glas da nije iritantan bio bi dobra zamena za valerijan. Pritom se prokurčio neosnovano u poslednje vreme pa naređuje NBA igračima da začepe i igraju košarku sve to dok ga dr. Nebojša razvlači po patosu u sopstvenom studiju. Tu je ćutao ko pičkica što i jeste. Pišam mu u usta, on će nekom da kaže čime treba da se bavi.
Mindaugas Žukauskas Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Zamis živiš 9 meseci sa Aca Nimfo
Filozof manijak Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Au, kakav gej vajb šiba iz ovog posta
James Marshall Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Fali samo da je dodao - Zavolio je sve moje kuronje™
Jumanji Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 1 hour ago, Filozof manijak said: Au, kakav gej vajb šiba iz ovog posta Ja bas da pitam di su cice. Zavoleo ovog, onog, a u z.rodu nikog -.- Jel ovaj smarac stvarno gej?
Mil@n Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 (edited) Ja čuo da je bio sa Natašom MIljković čiji novinarski opus nije popularan na forumu, ali meni je ona jebeno prelepa uvek bila i solidan seleb kraš. Naravno i da jeste, to ne znači da nije topli brat. Edited September 9, 2020 by Mil@n
Zli Gli Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Sa zakasnjenjem da iskukam na Pesikana i njegove prenose US Opena. Ajde sto kenja standardno ono sve-ruski okrsaj, sve-americki, sve-srpski, ali je docekao i da igraju valjda Serena protiv Azarenke i jos neki mec gde su igrale igracice koje imaju decu pa je uleteo vise puta sa frazom sve-majka okrsaj, u duelu sve-majki i slicno. Sve ti majke jebem nenormalne, ludace. 1
John Coltrane Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Cekaj jel moguce da i Besiku neko, jos uvek, placa da bude komentator?! Ja njega nisam cuo jos od 3K.
Zli Gli Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Ako nisam nesto debelo prebacio u mozgu, on je radio prenose. Eurosport, valjda je tamo zaposlen i dalje. Strasan je lik.
John Coltrane Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Fudbal nije prenosio, to sam siguran.
MiddleClass Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 On 29.8.2020. at 15:23, theanswer said: Plavšić bi definitivno mogao da se bavi nečim drugim... Pišam mu u usta, on će nekom da kaže čime treba da se bavi.
Recommended Posts