Jimmy Kowalski Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 To pokupiti nekog ili nesto usput se bas cesto kaze. I to ne samo kao sportska terminologija u smislu da srusis nekog ili ga izbacis van staze. Pokupis nekog ko stopira npr..
Nesh Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 (edited) 22 minutes ago, Jimmy Kowalski said: To pokupiti nekog ili nesto usput se bas cesto kaze. I to ne samo kao sportska terminologija u smislu da srusis nekog ili ga izbacis van staze. Pokupis nekog ko stopira npr.. Ma OK je pokupiti... pokupio je loptu, to se govorilo uvek...XY je pokupio loptu ispred YX, to je uobicajeno, govorni jezik, pokupicu te kod Konja...itd Ja govorim o "skracenom" "nesvrsenom" izrazu...XY kupi loptu ispred YX, ili XY kupi odbrambenog igraca...ne verujem da ce neko reci kupim te te kod Konja, pa idemo dalje...niti da neko kupi autostopera... Edited March 10, 2020 by Nesh
čekmeže Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Aca prešao u junačku narodnu poeziju Nadvio se Oblak nad Enfildom.
Nesh Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Evo ga...uspeo je do lopte...tezak audio-silovatelj...
mlatko Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Corriere della Sera: È morto Franco Lauro, volto di Raisport: aveva 58 anni.https://www.corriere.it/sport/20_aprile_14/morto-franco-lauro-volto-raisport-aveva-59-anni-10dcaeb4-7e6d-11ea-9d1e-3b71f043fc58.shtmlNije korona, pozlilo mu u kući, verovatno infarkt. Proslavio se na basketu ali je radio mnoge Olimpijade i fudbal. Ko voli sport poznaje mu prijatan glas i simpatično lice. Baš šteta. Odlaze najbolji. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zli Gli Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Mali oftopik - jedan od one dvojice sto prenose Bundesligu na Eurosportu bio u kvizu Tragac na RTS, sto vodi Memedovic. Bradonja, mozda 45 godina, lupam. Covek pokidao, svaka mu cast, vidi se da je nacitan i da je pokrio sve sfere zivota, on je bio kao taj neki tragac i igrao protiv cetvoro takmicara - razneo ih lik najstrasnije, ne znam da li je neko odneo neki dinar kuci uopste
ubibobi Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Reditelj Milorad Milinković debeli je valjda taj...da sve zna
kud u maglu Simoviću Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 10 minutes ago, Zli Gli said: Mali oftopik - jedan od one dvojice sto prenose Bundesligu na Eurosportu bio u kvizu Tragac na RTS, sto vodi Memedovic. Bradonja, mozda 45 godina, lupam. Covek pokidao, svaka mu cast, vidi se da je nacitan i da je pokrio sve sfere zivota, on je bio kao taj neki tragac i igrao protiv cetvoro takmicara - razneo ih lik najstrasnije, ne znam da li je neko odneo neki dinar kuci uopste milorad milinković brt gli :isuse:
Zli Gli Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Sta, jel treba da ga znam, jel sebriliti neki? Skontao sam samo glas, nikad coveka video nisam ranije, prastaj
kud u maglu Simoviću Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 gledao si mrtav ladan, čitulju za eskobara malo brt popularne kulture
Fakundo Sava Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Rekao jednom u Poteri da ne voli puno kritičare i njihovo zanimanje,pitam se zašto
Zli Gli Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: gledao si mrtav ladan, čitulju za eskobara malo brt popularne kulture Sad vidim, reziser i tekstopisac. To me nikad nije zanimalo, koja crna popularna kultura Samo skontao glas sa prenosa, nista vise jbg.
John Coltrane Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 On 20.4.2020. at 21:59, Zli Gli said: Mali oftopik - jedan od one dvojice sto prenose Bundesligu na Eurosportu bio u kvizu Tragac na RTS, sto vodi Memedovic. Bradonja, mozda 45 godina, lupam. Covek pokidao, svaka mu cast, vidi se da je nacitan i da je pokrio sve sfere zivota, on je bio kao taj neki tragac i igrao protiv cetvoro takmicara - razneo ih lik najstrasnije, ne znam da li je neko odneo neki dinar kuci uopste Si ozbiljan?!? Za "komentarisanje" BuLi ga treba obesiti na Terazijama.
copkillah Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Da pričamo o ozbiljnom kanalu i ozbiljnim prenosima pa i da te shvatim...
James Marshall Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Valjda misli na kviz, tu je realno spram onih ostalih kišnih ljudi definicija shvaćenosti pročitanog i harizme, za razliku od ono dvoje koji su kao Vujaklija, dobri za ispod kauča.
Recommended Posts